Звезда: Партизанова опсесија Звездом је патолошка

Фудбалски клуб Црвена звезда оцијенио је данас реаговање Партизана на оптужбе да је Евандро намјерно повређен као „гомилу глупости”. Портпарол Црвене звезде Марко Николовски пренео је агенцији Бета такав став и додао да је то „невероватна и патолошка опсесија”. „Оно што смо чули, односно прочитали је гомила глупости. Очигледно је да је опсесија Звездом невероватна […]

четвртак, април 28, 2011 / 18:45

Фудбалски клуб Црвена звезда оцијенио је данас реаговање Партизана на оптужбе да је Евандро намјерно повређен као „гомилу глупости”.

Портпарол Црвене звезде Марко Николовски пренео је агенцији Бета такав став и додао да је то „невероватна и патолошка опсесија”.

„Оно што смо чули, односно прочитали је гомила глупости. Очигледно је да је опсесија Звездом невероватна и патолошка. Не желимо ни да коментаришемо тврдње ко је кога повредио, јер је цела земља све видела. Ко није, може поново да погледа дивљачке стартове, на пример, Милана Смиљанића над Евандром”, рекао је Николовски Бети.

Звезда је после дербија, одиграног прошлог викенда, објавила да је управа Партизана планирала да намерно повреди Евандра и тако га онеспособи.

Раније данас, портпарол Партизана Марко Вјетровић пренео је став црно-белих да те оптужбе „представљају врхунац спортске некултуре и неморала”.

Црвена звезда и Партизан играли су прошле суботе на стадиону црно-белих утакмицу 24. кола првенства Србије, у којој је домаћи тим победио са 1:0.

Партизан је након те побједе поново усамљен на водећој позицији Супер лиге, са три бода више од Звезде.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *