Вучић: Остаћемо на улици, ако треба

Замјеник предсједника Српске напредне странке Алексанадр Вучић изјавио је данас да ће митинг напредњака 16. априла у Београду бити одлучујући за промјене у Србији и да ће присталице те странке на улици остати док не изборе одлуку о расписивању ванредних парламентарних избора. „Власт очигледно није чула жељу и молбу народа, нису разумели колико људи тешко […]

петак, април 8, 2011 / 14:09

Замјеник предсједника Српске напредне странке Алексанадр Вучић изјавио је данас да ће митинг напредњака 16. априла у Београду бити одлучујући за промјене у Србији и да ће присталице те странке на улици остати док не изборе одлуку о расписивању ванредних парламентарних избора.

„Власт очигледно није чула жељу и молбу народа, нису разумели колико људи тешко живе и траже промене”, рекао је Вучић на конференцији за новинаре и додао да не зна колико ће митинг трајати, али да ће тог дана или тих дана напредњаци изборити доношење одлуке о изборима.

„Уверени смо да грађани имају разумевање за оно што смо чинили у претходном периоду у виду предлога бројних компромиса да се дође до решења. Нисмо постављали ултиматуме, само смо инсистирали да се поштује воља грађана који траже промене и излазак из беде”, навео је Вучић.

Он је рекао да није било никаквих контаката са представницима власти, осим што СНС зна да чита поруке предсједника Демократске странке, и додао да су напредњаци и даље отворени за разговоре.

Коментаришући изјаву предсједника ДС и Србије Бориса Тадића да вјештачко изазивање кризе и изазивање насиља на улицама може бити и те како начин угрожавања кандидатуре Србије, Вучић је рекао да „СНС никада није учествовала у сукобима на улицама, за разлику од странке на чијем је челу Тадић”.

Вучић тврди да тренутно ДС, ЛДП, СПС, Г17 плус и СРС имају мању подршку од СНС. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *