Војводина аспирин за Партизан

Други пут ове сезоне Војводина је побиједила шампиона Србија. Пред 12.599 гледалаца, Партизан – Војводина 0:1, голом Оумариа у 77. минуту. Партизан је доминирао против Војводине већи дио меча, имао иницијативу, нападао, али осим једне прилике Саше Илића није озбиљније угрозио Бркића. Новосађани су осим у првих десет минута, одлучили да се бране, посебно у […]

субота, април 16, 2011 / 20:20

Други пут ове сезоне Војводина је побиједила шампиона Србија. Пред 12.599 гледалаца, Партизан – Војводина 0:1, голом Оумариа у 77. минуту.

Партизан је доминирао против Војводине већи дио меча, имао иницијативу, нападао, али осим једне прилике Саше Илића није озбиљније угрозио Бркића.

Новосађани су осим у првих десет минута, одлучили да се бране, посебно у финишу, играли су на контре, а једна од њих им је донијела предност у 77. минуту када је Оумару на асистенцију Вуличевића савладао Стојковића.

Други пут у првенству, а трећи узастопно рачунајући и прошлогодишње полуфинале Купа на стадиону Партизана, Новосађани су побиједили црно-беле и лонац звани фудбалско првенство Србије довели до тачке кључања.

Након 22 одиграна кола вечити београдски ривали дијеле прво мјесто са по 56 бодова, док Војводина за њима заостаје три бода. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *