Водитељ Хрватског радија омаловажио Косорову

Предсједница ХДЗ-а Јадранка Косор јутрос је телефоном назвала у емисију Хрватског радија „У мрежи првог“ у којој су главне теме биле случај Фими-Медије, ХДЗ-а, и Иве Санадера, како би уредништво емисије упозорила на који начин се тај посао ради. Водитељ емисије Дарко Лабор саслушао је што Косорова има за рећи, прекинуо је, лијепо јој се […]

среда, децембар 14, 2011 / 16:47

Предсједница ХДЗ-а Јадранка Косор јутрос је телефоном назвала у емисију Хрватског радија „У мрежи првог“ у којој су главне теме биле случај Фими-Медије, ХДЗ-а, и Иве Санадера, како би уредништво емисије упозорила на који начин се тај посао ради.

Водитељ емисије Дарко Лабор саслушао је што Косорова има за рећи, прекинуо је, лијепо јој се захвалио и казао: "Опростите, али имамо другог слушатеља на линији".
У емисији се детаљно анализирала ситуација око подизања оптужнице против ХДЗ-а, након чега су услиједили позиви слушалаца.

Назвала је Јадранка Косор.

– Ево јавила сам се сама, иако сматрам да по начелима професионалности сте и сами требали позвати некога из Хрватске демократске заједнице јер је опет ХДЗ тема ваше емисије. Јављам се особно прије свега будући да је један од ваших суговорника изговорио заиста ординарну лаж о томе да је негдје прочитао у новинама да сам ја узимала новац па то одлучно демантирам. О ХДЗ-у у вашој емисији прејудицирате многе ствари јер претпостављам да ви као уредник емисије, нити било тко на радију нисте добили на увид спис, не знате о чему се ради, па допустите да се тај процес заврши и лијепо вас молим да кроз медије не притишћете правосуђе.

ХДЗ је велика странка часних и поштених људи. Занимљиво је да се нисте реферирали на неке написе из медија о Kроатиа осигурању, Kонингу, давању кредита и тако даље. Желим указати, као нетко тко се једном у животу бавио новинарством, да би сте требали једнаки приступ имати према свима, а када се говори о политичким странкама свакако – поручила је Косорова у етеру.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *