Владе Србије и Српске потписале три споразума

Представници Влада Србије и Републике Српске потписали су данас, након заједничке сједнице у Београду, три споразума. Министар унитрашњих послова Србије, Ивица Дчић и његов колега из Републике Српске Станишлав Чађо, потписали су Меморандум о разумијевању министарстава унутрашњих послова. Потписан је имплементациони уговор о робном кредиту Министарства финансија Србије и Српске у вагоноградњи и информационијм технологијама. […]

петак, децембар 16, 2011 / 17:27

Представници Влада Србије и Републике Српске потписали су данас, након заједничке сједнице у Београду, три споразума.

Министар унитрашњих послова Србије, Ивица Дчић и његов колега из Републике Српске Станишлав Чађо, потписали су Меморандум о разумијевању министарстава унутрашњих послова.

Потписан је имплементациони уговор о робном кредиту Министарства финансија Србије и Српске у вагоноградњи и информационијм технологијама.

Уговор су потписали државни секретар Душан Никезић и министар финансија РС Зоран Тегелтија.

Меморандум о разумијевању српског Министарства животне средине, рурдарства и просторног планирања и Министарства за просторно уређење, грађенвинарство и екологију РС потписали су државни секретар српског министарства Бојан Ђурић и министарка из РС Сребренка Голић.

Прошла сједница двије владе одржана је у марту ове године у Бањој Луци, а том приликом српски премијер Мирко Цветковић и премијер РС Александар Џомбић оцијенили су да односи Београда и Бање Луке никад нису били на вишем нивоу.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *