Удружили се СББ, Телемах и Тотал ТВ

Компаније СББ, Телемах Словенија и БиХ, Тотал ТВ и још 15 мањих фирми у власништву МиД Европа Партнерс, формирали су Јунајтед Груп, групацију водећих пеј-тв оператора у Југоисточној Европи. Јунајтед Група ће корисницима понудити од 1. маја бесплатне телефонске разговоре између Србије, Словеније и Босне и Херцеговине, а на данашњој конференцији за новинаре најављена је […]

четвртак, април 25, 2013 / 07:59

Компаније СББ, Телемах Словенија и БиХ, Тотал ТВ и још 15 мањих фирми у власништву МиД Европа Партнерс, формирали су Јунајтед Груп, групацију водећих пеј-тв оператора у Југоисточној Европи.

Јунајтед Група ће корисницима понудити од 1. маја бесплатне телефонске разговоре између Србије, Словеније и Босне и Херцеговине, а на данашњој конференцији за новинаре најављена је и могућност да СББ понуди услугу мобилних сервиса у наредних неколико мјесеци.

Предсједник Управног одбора Групе Драган Шолак казао је да је формирање Групе изузетно важно за развој свих компанија.

"Налазимо се у индустрији великих бројки које на овај начин постају још веће и омогућавају примјењивање савремених технолошких рјешења, договорање бољих услова са међународним и домаћим добављачима, као и помјерање свих компанија у Групи за корак напријед у технолошком и сервисном дјелу", рекао је Шолак.

"Очекујемо да ће формирање Групе означити квалитативни напредак, да постајемо боља компанија и да ће тај бољитак бити изражен и према нашим корисницима и према запосленима, да ће имати више могућности да се развијају и упознају са савременим кретањима и да заједничким радом допринесемо успјеху овог пројекта“, истакао је он.
Шолак је навео да унутар Групе постоје компаније, као што је Телемах Словенија, које се баве свим видовима телекомуникационих дјелатности, па и мобилном телефонијом.
"Тако да очекујемо да ће СББ у скоријој будућности, у наредних неколико мјесеци, кренути са понудама мобилних сервиса", додао је.

Виши савјетник Управног одбора Јунајтед групе Камерон Мантер је казао да треба искористити предности технологија 21. вијека ради повезивања људи у региону.
Мантер је рекао да вјерује у свијетлу будућност овог региона, гдје ће компаније као што су СББ и Телемах показати пут на којем ће сви у региону пронаћи добре стране зајединичког рада .

Према његовим ријечима, модерна економија захтијева иновативност и креативност у идејама, процедурама, садржајима коју оне посједују, а ова компанија може да обезбиједи квалитетне и вриједне услуге за 20 милиона клијената у региону.
Мантер је додао и да приступање ЕУ није циљ, него само први корак у даљем развоју, а томе посебно могу да допринесу компаније као што су Јунајтед Груп.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *