Убијено шесторо особа у Ираку

Ирачки званичници изјавили су данас да је широм те земље у нападима милитаната убијено шест лица, укључујући и шестогодишњу кћерку свештеника, који је проповиједао против насиља. Полицијски и медицински званичници из ирачке провинције Дијала изјавили су да су нападачи упали у свештеникову кућу сјевероисточно од града Бакубе. У нападу су убијени свештеник, његова супруга и […]

петак, април 29, 2011 / 12:58

Ирачки званичници изјавили су данас да је широм те земље у нападима милитаната убијено шест лица, укључујући и шестогодишњу кћерку свештеника, који је проповиједао против насиља.

Полицијски и медицински званичници из ирачке провинције Дијала изјавили су да су нападачи упали у свештеникову кућу сјевероисточно од града Бакубе.

У нападу су убијени свештеник, његова супруга и кћерка. Полиција наводи да је свештеник држо проповједи против секташког насиља.

У граду Бухризу удаљеном око 60 километара сјеверно од Багдада нападачи су упали у кућу, гдје су убили тројицу браће који су радили за милицију која се бори против Ал каиде.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *