У Србији ухапшен припадник Хезболаха

Приликом покушаја илегалног преласка границе, на прелазу Хоргош између Србије и Мађарске, ухапшене су двије особе, а сумња се да је једна од њих припадник терористичке организације турски Хезболах. Министар унутрашњих послова Србије, Ивица Дачић, изјавио је да се тренутно ради на утврђивању њиховог идентитета. "Турској полицији су послате фотокопија њихових, како сумња наша полиција, […]

субота, април 30, 2011 / 11:45

Приликом покушаја илегалног преласка границе, на прелазу Хоргош између Србије и Мађарске, ухапшене су двије особе, а сумња се да је једна од њих припадник терористичке организације турски Хезболах.

Министар унутрашњих послова Србије, Ивица Дачић, изјавио је да се тренутно ради на утврђивању њиховог идентитета.

"Турској полицији су послате фотокопија њихових, како сумња наша полиција, лажних документа и отисци прстију и очекује се брз одговор који ће показати да ли је ријеч о особи за којом трага турска полиција", рекао је Дачић.

У сарадњи Интерпола Београд и Интерпола Анкара, српска погранична полиција ухапсила је ноћас на Хоргошу двије особе приликом покушаја илегалног преласка границе. Сумња се да је један од њих припадник терористичке организације турски Хезболах који је у Турској осуђен на доживотну робију због терористичких аката, саопштио је МУП.

 

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *