Торес у Челсију, Керол и Суарес у Ливерпулу

Још један буран прелазни рок је иза нас. Поново су “доминирали” енглески клубови са новим рекордима, а највећи трансфер је пралазак Фернанда Тореса у Челси. Ливерпул је на Шпанцу “пазарио” 58 милиона евра али је прије његове продаје нашао замјену у виду Ендија Керола из Њукасла који је плаћен 40 милиона евра. Челси је довео […]

понедељак, јануар 31, 2011 / 17:55

Још један буран прелазни рок је иза нас. Поново су “доминирали” енглески клубови са новим рекордима, а највећи трансфер је пралазак Фернанда Тореса у Челси.

Ливерпул је на Шпанцу “пазарио” 58 милиона евра али је прије његове продаје нашао замјену у виду Ендија Керола из Њукасла који је плаћен 40 милиона евра.

Челси је довео и Давида Луиза из Бенфике, а у оквиру тог трансфера од љета ће у Португалу играти репрезентативац Србије Немања Матић.

Торес ће на "Стамфорд Бриџу" зарађивати 175.000 фунти недељно, а послије љекарских прегледа уговор ће бити потписан. Реаговали су и навијачи Ливерпула, који су у знак протеста запалили дрес Тореса. Нови миљеник требало би да им буде Уругвајац Луис Суарес који је добио радну дозволу и званично постао дио "Енфилда".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *