Таман смо га заборавили: Оптужница против Мишковића

Тужилаштво за организовани криминал у Србији подигло је данас оптужницу против власника „Делта холдинга“ Мирослава Мишковића и његових сарадника. Они се терете за махинације приликом приватизације путарских предузећа, речено је Тањугу у том тужилаштву. Мишковић се налази у притвору од 12. децембра прошле године. Притвор му је више пута продужаван и тренутно му је одређен […]

четвртак, мај 9, 2013 / 16:14

Тужилаштво за организовани криминал у Србији подигло је данас оптужницу против власника „Делта холдинга“ Мирослава Мишковића и његових сарадника.

Они се терете за махинације приликом приватизације путарских предузећа, речено је Тањугу у том тужилаштву. Мишковић се налази у притвору од 12. децембра прошле године. Притвор му је више пута продужаван и тренутно му је одређен до 9. јуна. 

Власник Делта холдинга ухапшен је 12. децембра након што је два пута био у полицији на саслушању. Тог дана је ухапшен и његов син Марко Мишковић као и власник Нибенс групе Мило Ђурашковић.

Притвор им је продужаван више пута по више основа, а један од њих је могућност утицаја на свједоке.

Марко Мишковић је 3. априла пуштен из притвора и он се од тада налази у кућном притвору уз електронску наруквицу.

Крајем априла Тужилаштво за организовани криминал није прихватило приједлог одбране да Мирослав Мишковић и Мило Ђурашковић уз јемство буду пуштени из притвора.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *