Сутра премијера „Белих лавова“

Нови филм режисера, сценаристе и глумца Лазара Ристовског „Бели лавови“ биће премијерно приказан у сриједу увече (20.30) у београдском Сава центру, саопштио је данас дистрибутер „Мегаком филм“. Ново остварење Ристовског, који је као режисер дебитовао са "Белим оделом" (1999), говори о људима који се тешко сналазе у тешким временима, па су принуђени да раде послове […]

уторак, април 26, 2011 / 18:10

Нови филм режисера, сценаристе и глумца Лазара Ристовског „Бели лавови“ биће премијерно приказан у сриједу увече (20.30) у београдском Сава центру, саопштио је данас дистрибутер „Мегаком филм“.

Ново остварење Ристовског, који је као режисер дебитовао са "Белим оделом" (1999), говори о људима који се тешко сналазе у тешким временима, па су принуђени да раде послове које иначе не би, тако да оперска пјевачица пева оперске арије по кућама, а филмски редитељ умјесто филмова снима свадбе и сахране.

"Главни јунак Ђиле (Ристовски) жели да промени нешто. Притиснут сновима о бољем и праведнијем животу, изазван причама о радницима, сељацима и поштеној интелигенцији које нема ко да поведе у неки бољи живот, Ђиле је одлучио да узме ствар у своје руке", стоји у најави филма.

У филму играју и Гордан Кичић, Христина Поповић, Вук Костић, Мира Бањац, Никола Симић и други, а као најава "Белих лавова" недавно се појавио спот у коме Ристовски изводи "Раднички реп". Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *