Станић: Влада исплатила прошлогодишње подстицаје

Влада Републике Српске исплатила је све подстицаје за пољопривреду за 2012. годину у износу од 27,6 милона КМ, изјавио је данас министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Стево Мирјанић током “Актуелног часа” у Народној скупштини Српске. "Почела је исплата за овогодишње подстицаје за пољоприреднике, тако да је ресорном министарству за ове намјене пребачено 4,3 […]

уторак, април 23, 2013 / 12:27

Влада Републике Српске исплатила је све подстицаје за пољопривреду за 2012. годину у износу од 27,6 милона КМ, изјавио је данас министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Стево Мирјанић током “Актуелног часа” у Народној скупштини Српске.

"Почела је исплата за овогодишње подстицаје за пољоприреднике, тако да је ресорном министарству за ове намјене пребачено 4,3 милиона КМ", рекао је Мирјанић током “Актуелног часа”, одговарајући на примједбе посланика СДС-а Миладина Станића да Влада није исплатила све подстицаје за пољопривреднике у прошлој години.

Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Слободан Станић изјавио је да ће Влада учинити све да се у болници Касиндо омогуће бољи услови рада.

Станић је рекао да ће посјетити све општине, домове здравља и болнице у Републици Српској.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *