Србија изгубила од Енглеза, песничење на крају

Млада фудбалска репрезентација Србије није успјела да се пласира на Европско првенство у Израелу, пошто је и у реваншу у Крушевцу изгубила од Енглеске са 1:0. Током цијеле утакмице наша селекција није створила ниједну озбиљнију шансу, а у четвртом минуту надокнаде голман Алексић је отишао у напад, а у контри је Викам погодио празан гол. […]

уторак, октобар 16, 2012 / 20:55

Млада фудбалска репрезентација Србије није успјела да се пласира на Европско првенство у Израелу, пошто је и у реваншу у Крушевцу изгубила од Енглеске са 1:0.

Током цијеле утакмице наша селекција није створила ниједну озбиљнију шансу, а у четвртом минуту надокнаде голман Алексић је отишао у напад, а у контри је Викам погодио празан гол. На крају утакмице виђена је општа туча између играча на терену, која је настављена и у тунелу.

Било је очигледно да Енглези нису дошли у Крушевац са намером да чувају предност из првог меча, имали су неколико убацивања и дуже су држали лопту, али без правих прилика.

У четвртом минуту надокнаде Србија је имала слободан ударац, у напад је отишао и голман Алексић, али ни последњи покушај није дао резултата. После гужве у казненом простору лопта је избијена, Енглези су имали контру ’три на један’ без голмана, а Инс је додао за Викама, који се ушетао са лоптом у гол.

Одмах по завршетку меча дошло је до опште туче играча на терену. Цијели сукоб трајао је неколико минута, било је гурања и ударања, конфликт је настављен и у тунелу, али се све брзо смирило.

Почело је тако што је Роуз гађан предметима са трибина док је славио гол, на шта је он узврато шутнувши лопту у гледалиште. Због тога је добио други жути картон, а у сукоб био је умијешан и асистент селектора Енглеске Стив Вигли.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *