Србац: Четри партије у коалицији за изборе

Предсједници општинских одбора Партије демократског прогреса, Српске радикалне странке, Нове социјалистичке партије и Српске напредне странке у Српцу потписали су данас споразум о заједничком наступу на локалним изборима у октобру 2012. године. "Споразумом смо регулисали да општински одбори за предстојеће локалне изборе утврде заједнички план политичког дјеловања и изборни штаб, те заједничке листе кандидата за […]

петак, новембар 25, 2011 / 21:15

Предсједници општинских одбора Партије демократског прогреса, Српске радикалне странке, Нове социјалистичке партије и Српске напредне странке у Српцу потписали су данас споразум о заједничком наступу на локалним изборима у октобру 2012. године.

"Споразумом смо регулисали да општински одбори за предстојеће локалне изборе утврде заједнички план политичког дјеловања и изборни штаб, те заједничке листе кандидата за општински парламент, чланова бирачких одбора и њихових замјеника и посматрача", рекао је Срни предсједник Општинског одбора СРС Србац Драган Каталина.

Споразумом је предвиђено да предсједници општинских одбора доставе Изборном штабу приједлог финансијског плана за вођење предизборне кампање.

Споразум ће се примјењивати од 1. јануара идуће године. 0 КОМЕНТАРА

  1. Ако је Србац окренуо леђа пољопривреднику-контраверзном бизнисмену из Бакинаца, најебо је ко Амери у Вијетнаму.

  2. Pune četiri posleratne godine proveo sam u Srpcu.Upoznao sam mnogo divnih ljudi,sa mnogima ostao u kontaktu i danas.Nikada nisam mogao zaključiti zašto u velikom broju podržavaju SNSD,i zašto su tako lakovjerni i vjeruju lažnim obećanjima.Nadam se da je konačno mnogima jasno ko je i šta SNSD.Zato mi bi nešto drago kada sam pročitao ovu vijest.Pozdrav za moje Srpčane.

  3. Није ово ништа посебно по именима. Чека се ваљда СДС. Док ови крајеви земљачки одушевљени додиком њему не окрену леђа, тешко до промјене.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *