СНСД и СДП: Додик каже да су им погледи различити

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је након данашњег састанка са челницима СДП-а БиХ да ове двије странке и даље имају различите погледе у вези са предстојећим сједницама Представничког дома и Дома народа Парламентарне скупштине БиХ. Додик је након састанка делегација двије странке у Александровцу код Лакташа рекао да између СНСД-а и СДП-а БиХ још има […]

субота, октобар 20, 2012 / 19:27

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је након данашњег састанка са челницима СДП-а БиХ да ове двије странке и даље имају различите погледе у вези са предстојећим сједницама Представничког дома и Дома народа Парламентарне скупштине БиХ.

Додик је након састанка делегација двије странке у Александровцу код Лакташа рекао да између СНСД-а и СДП-а БиХ још има отворених питања, али да желе да виде деблокирање укупне ситуације и почетак рјешавања економских питања.

"Остављена је могућност да се у наредна два дана пронађе начин да се приближе ставови о конкретним економским питањима", изјавио је Додик.

Он је додао да је данас разговарано о укупном стању у БиХ, неопходним реформама и да је договорен наставак разговора о овим питањима.

Према његовим ријечима, у овом моменту у БиХ постоји страно тијело – Спољнотрговинска комора, која оптерећује домаћу привреду огромним наметима.

"Бавили смо се конкретним стварима како бисмо пронашли рјешења за такве нелогичности", рекао је Додик.0 КОМЕНТАРА

  1. А у убиство у Власеници?? Колико треба мртвих глава да би се додик и његов пулен краљевић измигољили пред народом?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *