Шековићи: СНСД најављује мирне демонстрације

Општински одбор СНСД-а у Шековићима најавио је да ће организовати мирне демонстрације становника ове општине испред зграде Централне изборне комисије БиХ у Сарајеву због изборне крађе и кршења воље бирача у овој локалној заједници. У данашњем саопштењу шековићког одбора СНСД-а наводи се да су неутрални посматрачи у ЦИК-у и главном Центру за пребројавање гласачких листића […]

петак, октобар 12, 2012 / 11:10

Општински одбор СНСД-а у Шековићима најавио је да ће организовати мирне демонстрације становника ове општине испред зграде Централне изборне комисије БиХ у Сарајеву због изборне крађе и кршења воље бирача у овој локалној заједници.

У данашњем саопштењу шековићког одбора СНСД-а наводи се да су неутрални посматрачи у ЦИК-у и главном Центру за пребројавање гласачких листића у Сарајеву уочили неправилности приликом пребројавања гласачких листића за општину Шековићи.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Велибор Милошевић рекао је Срни да је ЦИК-у због овога поднесен приговор, те да СНСД захтијева ново и поштено пребројавање листића.

"Према нашим информацијама са бирачког мјеста за гласање на непотврђеним гласачким листићима упућено је 168 листића на пребројавање у Сарајево, а наш посматрач уочио је да је само 158 тамо стигло. Значи, 10 листића који су запримљени у Општинској изборној комисији на путу до Сарајева су нестали, што указује на изборни инжињеринг", тврди Милошевић.

Он тврди и да је на том бирачком мјесту кандидат СНСД-а за начелника општине Момир Ристић остварио велику предност која би му у коначном збиру донијела изборну побједу.

Предсједник шековићког СНСД-а додао је да још није утврђен тачан датум организовања демонстрација пред зградом ЦИК-а, али да ће и то бити у најскорије вријеме одређено ако се ЦИК не огласи по захтјеву ове странке.

Према незваничним резултатима локалних избора у Шековићима, највише гласова за начелника ове општине добио је коалициони кандидат СДС-а и ПДП-а Будимир Нинић.

Листа СНСД-а за одборнике у Скупштини општине Шековићи добила је највише гласова становника Шековића, испред одборничких листа СДС-а и ПДП-а.0 КОМЕНТАРА

 1. Тај Велибор Милошевић је највећи преварант у Шековићима. Вара народ, позајмљује новац и никада не враћа. Џепарош прави.

 2. Ово је невиђено,ал невиђено, да СНСД за некога каже да краде изборе.Па они су свјетски шампиони у тој дисциплини.

 3. Хахахаха…кад сад нисам умро од смијеха, нећу никад…што би рек’о Младен Делић…људи па је ли то могуче…:P

  Чуј ти умоболесника снсд-а, они тачно знају да је на том гласачком мјесту њихов кандидат остварио велику предност? Како, гледањем у филџан или офрљоке…:P
  Кад неко украде од крадљивца, како би се тај ефекат назвао?
  Те снсд-овце краду од свих па и сами од себе!

 4. Oви што се жале да су покрадени прво би требали објаснити феномен да на Мањачи нема неважећих гласачких листића, а у урбаним дијеловима Бање Луке (ако такви постоје) број неважећих се креће између 10 и 15%: http://izbori.ba/Rezultati/RezultatiNepotNezPrel/files/Biracka_mjesta_trka_9_opstina_034_ps_034B150.html

  Прича ће бити још занимљивија када дознамо број гласова кандидата, те утврдимо немали број села у којем појединци имају 100% освојених гласва унутар своје листе. Договоре се к’о људи, а не к’о ови у Шековићима………… Лажу, варају и краду. B-)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *