Шеик Мансур задовољан Манћинијем и резултатима Ситија

Власник Манчестер ситија шеик Мансур бин Зајед похвалио је тренера тима Роберта Манћинија и рекао да је на „правом путу” да оствари главни циљ, освајање Премијер лиге, објавио је данас спортски лист из Дубаија Спорт 360. Шејк је рекао да је клуб на добром путу да оствари најважнији циљ сезоне и поред малих шанси да […]

четвртак, децембар 1, 2011 / 11:30

Власник Манчестер ситија шеик Мансур бин Зајед похвалио је тренера тима Роберта Манћинија и рекао да је на „правом путу” да оствари главни циљ, освајање Премијер лиге, објавио је данас спортски лист из Дубаија Спорт 360.

Шејк је рекао да је клуб на добром путу да оствари најважнији циљ сезоне и поред малих шанси да се пласира у наредну фазу такмичења у Лиги шампиона.

„Не смијемо заборавити да је главни циљ ове сезоне освајање Премијер лиге”, рекао је Мансур.

Он је члан богате владајуће династије емирата Абу Даби а клуб из Манчестера купио је у августу 2008. године од када су уложена велика средства у довођење играча.

Клуб се тренутно налази на врху табеле Премијер лиге са пет поена предности у односу на пратиоце, а пласирао се и у полуфинале Лига купа после побједе од 1:0 у уторак против Арсенала.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *