Самсунг: Шта је проблем ако је велик смартфон

Док се други произвођачи такмиче ко ће направити мањи уређај, Самунг је ријешио да тржишту представи свој највећи смартфон – Инфјуз 4Г.  Ради се о моделу са екраном од чак 4,5 инча, са 1,2ГХз АРМ процесором, предњом камером од 1,3 и задњом од 8 мегапиксела са аутофокусом. Тежак нешто мање од 140 грама, овај Самсунг […]

субота, мај 7, 2011 / 17:40

Док се други произвођачи такмиче ко ће направити мањи уређај, Самунг је ријешио да тржишту представи свој највећи смартфон – Инфјуз 4Г.

 Ради се о моделу са екраном од чак 4,5 инча, са 1,2ГХз АРМ процесором, предњом камером од 1,3 и задњом од 8 мегапиксела са аутофокусом. Тежак нешто мање од 140 грама, овај Самсунг требало би да омогући осам сати разговора при једном пуњењу батерије, односно 400 сати у стендбај режиму.

Величина уређаја можете представљати проблем при свакодневном коришћењу људима са мањим шакама, а коментари појединих медија своде се на – да је мало већи, био би таблет.

Што се софтверских карактеристика тиче, неки би му могли замјерити што нема последњу верзију Андроида, већ верзију 2.2, а има и Самсунгов ТачВиз кориснички интерфејс.

За сада нема информација о европској верзији, а у Америци ће га продавати АТ&Т по цијени од 199 долара у двогодишњи уговор.

Телефон је првобитно представљен на сајму ЦЕС, а како изгледа можете видјети у приложеном видеу.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *