Сад га неће звати на ФТВ: Чавић сматра да су захтјеви око ЈМБ нереални и да дижу тензије

Предсједник Демократске партије Драган Чавић рекао је да нереални и неуставни захтјеви за рјешавање питања јединственог матичног броја подижу тензије. Чавић је истакао да су директни кривци за блокаду парламента БиХ они који су политички злоупотријебили пресуду Уставног суда БиХ и желе да је прошире у смислу да регистрациона подручја прелазе међуентитетску линију. "У праву […]

субота, јун 8, 2013 / 11:47

Предсједник Демократске партије Драган Чавић рекао је да нереални и неуставни захтјеви за рјешавање питања јединственог матичног броја подижу тензије.

Чавић је истакао да су директни кривци за блокаду парламента БиХ они који су политички злоупотријебили пресуду Уставног суда БиХ и желе да је прошире у смислу да регистрациона подручја прелазе међуентитетску линију.

"У праву су они који захтијевају трајно рјешење овог питања, али ако трајно рјешење служи за подизање тензија нереалним и неуставним захтјевима онда је кривица код оних који такве захтјеве стављају на сто", рекао је Чавић за "Прес Републике Српске".

Уочи сутрашњег уједињења Демократске партије и Народне демократске партије, Чавић каже да фузија ове двије странке на политичку сцену доноси нову политичку снагу која има амбицију да се наметне као права алтернатива и снажна опозиција.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *