Рајко Васић: Хоће ли Златко пасти на дупе или на тјеме

Након уминистрења Ким Зла Тка, апсолутно највећег дејтонског достигнућа Босне и Херцеговине, јер се, јадничак, борио крваво за то, толике мјесеце, а Алкалај је то добио коисП.., питање је шта ће бити са сарајевском политичком сценом. Али не Да ли ће Фахро потпуно здробити Есдеа и из тога профитирати на локалним изборима, него Да ли […]

петак, децембар 30, 2011 / 11:49

Након уминистрења Ким Зла Тка, апсолутно највећег дејтонског достигнућа Босне и Херцеговине, јер се, јадничак, борио крваво за то, толике мјесеце, а Алкалај је то добио коисП.., питање је шта ће бити са сарајевском политичком сценом.

Али не Да ли ће Фахро потпуно здробити Есдеа и из тога профитирати на локалним изборима, него Да ли ће Есдепе на локалним изборима пасти на дупе или на тјеме.

Јасно је да Есдепе губи свој углед међу бирачима и тај општи одјек се тешко надомјешта, тешко враћа и тешко спрјечава. Јер, локални избори су избори са много стрина и тетака и ту не помаже општа прича Министарство за Човјека и слично.

Пад Есдепеа је посве извјестан али је битно какав ће и колики бити и гдје ће бити размјештен. У Републици Српској неће моћи урадити ништа јер је то потенцијално његово бирачко тијело мало и окренуће се чвршћим националним играчима. И у Федерацији. Борба за министарство иностраних послова неће нико препознати као бошњачки национални интерес. Ако не падне значиће то да Есдеа и Есбебе нису ништа радили на својој организацији на терену.

Битно је и то како ће Два Хадезеа запосјести териториј јер бирачко тијело и у мјешовитим опћинама препознаје да је борба за Хрватски Политички Интерес била досљедна и успјешна. Битно је и то како ће Есдеа радити са својом организацијом на терену да би повратила утицај и изашла испод плашта Државе за Човјека. То је, можда и најупитнији сегмент јер Фахро Есбебе удара медијски и организацијом на терену а Ким туче федерацијски и држањем јавних предузећа и уопште јавне моћи. Закључујем да је Есдеа у великој опасности и локални избори се могу показати као посљедња прилика.

Велики Човјек За Државу, Ким Зла Тко, неоспорно је изгубио формирањем Савјета министара. Ако је већ хтио да буде фаца на сеоском прелу, са пумпом за бицикл и никлованом шналом за десну ногавицу како му ланац не би уколомастио хлаче, требао је након избора, чим се дигла буна два ХДЗ, а он добио на поклон Владу Ф од Охаера и Неких Амбасада, отићи у опозицију изјавивши Нећу да будем Трећина Националног Колача. Тада би му још неко и повјеровао.

Али све ово не значи да је одустао од своје бошњачко-хегемонистичке политике под плаштом Есдепеа. Чекаће сљедећу прилику, 2014. Да припреми и проведе удар и на БиХ.

Стога је важно да га се слиједеће године сасијече на локалу.0 КОМЕНТАРА

 1. Рајко, лутко, па зар доликује човјеку ваших година ,чак и кад је писаније у питању (јер не ради се овдје о роману Чарлса Буковског),да вулгаризмом исказујете умјетничку слободу?
  Шта ће вам рећи унуци?

 2. јбт која будала филује оне испразне снсд-овске мозгове, па и не чуди ме кад их нагузи неки охр-овски лутак попут тог поменутог златка лагумџије. васићу коњу на квадрат, управо је златко отео трећину од РС и додика са изгубљеним Босићем и повратио хрватску трећину тако да са својом трећином БиХ, он сад има 7 деветина БиХ, а додику су остале само 2.

 3. Ovaj „moj Vasić“, bio sam napisao budala nad budalama, pa pobrisah, pa ponovo napisah.Ivanić je u pravu kad je rekao da bez ministarstva inostranih poslova Srbi gube.Ali, eto, borili smo se za Hrvate i „pobijedili“, ali za njih. Ako je cijena da se Srbi vrate u Hrvatsku, dobro, a ako nije,gdje je tu ćar-

 4. Пристојан човјек прво уреди своје двориште, па онда гледа у комшијино.

  Златко Лагумџија као министар сполних послова је још један камен око врата Републици Српској и он ће ту позицију користити за максимално лобирање против Срба.

  Послије Никољдана сам писао колико су Бошњаци јаки у заједничким војним структурама и да су они у овој војсци оно што су срби били у ЈНА. Не дај Боже рата! Сви Срби ће преко Дрине или у Дрину.x-(

  Како Главни није прочитао у средњој пољопривредној Андрићево дјело „Аска и вук“, није му јасно да је овом игром тек привремено спасио своју задњицу и није му јасно да су и Милошевић, и Плавшићка, и Караџић, и … на крају „поједени“. А играли су пред уцјенама бјелосвјетских бараба.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *