Потукли се Славко Вучуревић и кандидат националних мањина, Душан Минов

Кандидат Удружења националних мањина источне Херцеговине Душан Минов изјавио је Срни да га је данас у Требињу физички напао новоизабрани градоначелник Славко Вучуревић. “Када сама ушао у предузеће `Ублатурс` из друге просторије је изашао Вучуревић и вербално ме напао, оптужујући ме да сам причао да је он уклањао предизборне плакате. Почео је да псује и […]

среда, октобар 10, 2012 / 13:49

Кандидат Удружења националних мањина источне Херцеговине Душан Минов изјавио је Срни да га је данас у Требињу физички напао новоизабрани градоначелник Славко Вучуревић.

“Када сама ушао у предузеће `Ублатурс` из друге просторије је изашао Вучуревић и вербално ме напао, оптужујући ме да сам причао да је он уклањао предизборне плакате. Почео је да псује и ударио ме с леђа по врату, а потом ме оборио на под и наставио ногама да ме туче”, каже Минов, додавши да је он тада устао и узвратио Вучуревићу ударце.

Минов је рекао да је случај пријавио требињском Центру јавне безбједности /ЦЈБ/.

Новоизабрани градоначелник Требиња Славко Вучуревић рекао је Срни да је имао жучнију расправу са Миновом, али да није било физичког контакта.

“Нисам га ни пипнуо и не разумијем због чега му је стало да се пласира таква прича. Ријеч о провокатору који је током цијеле предизборне кампање причао да сам ја уклањао његове плакате”, каже Вучуревић.

У ЦЈБ Срни је потврђено да су запримили пријаву Минова, те да је у току рад по наведеном предмету.



0 КОМЕНТАРА

 1. Kuha li se kuha, sumnjam baš da je Vučurević toliko naivan pa da bi zbog plakata rizikovao stolicu tek što mu je došla pod dupe…ili je podmetanje pojedinca ili čak ekipe ili je toliko glup??? pitanje je sad 🙂

 2. Bože pomozi, 10.10.2012. 14:06:57
  toliko je glup.inace ublaturs je firma rade vuckovica predratnog sofera i atamanovog kuma i vecinskog vlasnika propalog novoteksa.neki pricaju da je u trenitku kad je u novoteksu nestao bez traga tek podignuti kredit ubla turs kupio 2 glanc nova autobusa.
  nika ubla su rodno selo vucurevica vuckovica itd a nije slucajno da sva prezimena poticu od vuk to je domaca zivotinja u tom selu.B-)

 3. evo kako skoncaju oni koji se suprotstave pljacki i kriminalu, SDS poceo a SNSD zavrsio, video posebno interesantan Trebinjcima:

  http://www.youtube.com/watch?v=fAzYyQoIZ8g&feature=plcp

  ima debele veze sa ‘Ubla tursom’.

  zato nije dovoljno smijeniti nacelnika i ekipu.

  pohapsiti, napraviti kvalitetnu optuznicu sa materijalnim dokazima i osuditi. nema druge, inace ce se sve nastaviti samo pod patronatom drugih politickih stranaka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *