Пироман пали аутомобиле по Лос Анђелесу

Полиција Лос Анђелеса налази се у стању приправности након што је пријављено 19 случајева паљења аутомобила, а власти су позвале јавност да помогне у привођењу евентуалног осумњиченог. Према подацима полиције, сви пожари су се догодили у западном дијелу Лос Анђелеса. "У питању је дјело пиромана. Пријављена су четири пожара сумњиве природе. Пријављена су три случаја […]

петак, децембар 30, 2011 / 23:04

Полиција Лос Анђелеса налази се у стању приправности након што је пријављено 19 случајева паљења аутомобила, а власти су позвале јавност да помогне у привођењу евентуалног осумњиченог.

Према подацима полиције, сви пожари су се догодили у западном дијелу Лос Анђелеса.

"У питању је дјело пиромана. Пријављена су четири пожара сумњиве природе. Пријављена су три случаја запаљених аутомобила у временском размаку од 11 минута", рекао је полицијски званичник Марио Руеда.

Полицијска служба Лос Анђелеса прогласила је тактичку борбену спремност због чега су активирани и додатни ресурси. Градске власти наводе да су појачања из јединица у долини Сан Фернандо и ватрогасне службе Лос Анђелеса затражена као помоћ у гашењу пожара.

Званичници наводе да су ухапшена два осумњичена у вези са три пожара.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *