Перенчевић: Тополовић није доставио оставку, СНСД развлачи случај

Предсједник Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) у Лакташима и кандидат за начелника на прошлим локалним изборима Жељко Перенчевић тврди да СНСД више није сигуран у побједу на ванредним изборима за начелника ове општине. Он истиче да је сада свима јасно да је СНСД покушавао пролонгирати ванредне изборе до 12. октобра, како би се они […]

четвртак, јул 31, 2014 / 14:55

Предсједник Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) у Лакташима и кандидат за начелника на прошлим локалним изборима Жељко Перенчевић тврди да СНСД више није сигуран у побједу на ванредним изборима за начелника ове општине.

Он истиче да је сада свима јасно да је СНСД покушавао пролонгирати ванредне изборе до 12. октобра, како би се они одржали заједно са парламентарним изборима у БиХ.

„Евидентно је да бивши начелник општине Милован Тополовић ни послије 40 дана Централној изборној комисији није доставио оставку како то сам ЦИК прописује. Да је то урадио одмах, избори би се морали одржати до најкасније 21. септембра. То СНСД не иде у прилог, јер постоји велика могућност да њихов кандидат ове изборе изгуби. То би се за њих наравно катастрофално одразило на парламентарне изборе у октобру", казао је Перенчевић и додаје да ће СНСД, ако процијени да би могао изгубити у овој трци за првог човјека Лакташа, вратити Тополовића, који по ставу ЦИК-а није ни доставио оставку.

Ово што се дешава у Лакташима, обзиром да је општина већ 40 дана без начелника, није добро за Лакташе, казао је Перенчевић за крај.0 КОМЕНТАРА

  1. У Лакташима 28.09.2014. избори за начелника,СНСД-овој клики није успјело обједињавање са републичким изборина. Сад само паметно! Готови су!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *