Пелагићево: Швајцарци хуманитарци

ПЕЛАГИЋЕВО – Швајцарски Црвени крст донирао је 25 пакета са храном и брашном за исто толико вишечланих породица које се налазе на списковима Општинске организације Црвеног крста у Пелагићеву.         "Ово је наставак успјешне сарадње наше организације са швајцарским Црвеним крстом и на томе смо им веома захвални. Вишечлане породице са подручја наше […]

среда, април 13, 2011 / 11:00

ПЕЛАГИЋЕВО – Швајцарски Црвени крст донирао је 25 пакета са храном и брашном за исто толико вишечланих породица које се налазе на списковима Општинске организације Црвеног крста у Пелагићеву.

        "Ово је наставак успјешне сарадње наше организације са швајцарским Црвеним крстом и на томе смо им веома захвални. Вишечлане породице са подручја наше општине добиће храну и брашно, што ће им сигурно помоћи у овим тешким временима. Укупна вриједност пакета износи око 2.000 марака", рекао је Светозар Андрић, секретар Општинске организације Црвеног крста у Пелагићево. 

        Он је додао да ће бити настављена сарадња са швајцарским Црвеним крстом.

        Петочлана породица Кукрика, која је избјегла из Хрватске и настанила се на подручју општине Пелагићево, добила је пакет са храном и брашном.

        "Захваљујем се свим добрим људима, који су нас се сјетили и додијелили ову помоћ. Она ће нам пуно значити, јер се ради о основним потрепштинама, које су нам неопходне за нормалан живот. Веома је тешко данас доћи до средстава, али и до посла, па свака помоћ добро дође", рекао је Јасминко Кукрика.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *