ПДП Котор Варош: Асфалитање неће помоћи СНСД-у

Предизборно асфалтирање путељака и сокачића на подручју которварошке општине, неће донијети ништа добро општинском СНСД-у, саопштавају из ПДП Котор Варош. Напротив због тога ће ускоро имати само главобоље, поручили су из Изборног штаба кандидата за начелника општине Котор Варош Мирослава Малијевића. – То им сигурно неће помоћи да поправе свој лош рејтинг међу гласачима. Нашим […]

петак, октобар 5, 2012 / 19:25

Предизборно асфалтирање путељака и сокачића на подручју которварошке општине, неће донијети ништа добро општинском СНСД-у, саопштавају из ПДП Котор Варош.

Напротив због тога ће ускоро имати само главобоље, поручили су из Изборног штаба кандидата за начелника општине Котор Варош Мирослава Малијевића.

– То им сигурно неће помоћи да поправе свој лош рејтинг међу гласачима. Нашим грађанима је већ одавно јасно да је тај асфалт направљен њиховим парама, а не новцем СНСД-а. Јасно им је такође да су тај асфалт морали да добију много раније и да га нису добили због расипничког понашања актуелне власти. Међутим, ускоро ће за то морати да положе рачуне. Мораће нам да објасне одакле им тај новац кад стално причају како га немају ни за социјално најугроженије категорије становника. Мораће ревизорима да покажу и потребну документацију о асфалтирању тих уличица, коју наравно немају  – кажу у ПДП.

Тога су свјесни и многи њихови чланови па их већ сада хвата паника – саопштено је из Изборног штаба кандидата ПДП- а за начелника оштине Котор Варош Мирослава Малијевића.

Како и не би, наглашавају, када је одлазећи СНСД задужио становнике Котор Вароша за више од седам милиона марака. Осим тога и они су свјесни да ништа није реализовано од предизборних обећања која су давали народу прије четири године. Нема обећаног погона у сваком селу, није изграђена канализација, водовод, заобилазница… Ниједно ново радно мјесто није отворено за вријеме њихове владавине, а сада обећавају радна мјеста у администрацији. И лаику је јасно да је то опет само празно обећање јер се на републичком нивоу макар деклеративно залажу за смањење администрације и јавне потрошње.

У општини Котор Варош ових дана влада право расуло, неред и нико ништа не ради. Оваквом јавашлуку врло брзо ћемо стати у крај, истичу у Малијевићевом изборном штабу. Тврде да ће то најбоље моћи да уради угледни привредник и домаћин Мирослав Малијевић, јер њeгова дјела се виде на сваком кораку. Питају се гдје су њихова дјела а били су на власти толике године.

„Када постанем начелник отворићу врата грађанима да одмах заједно рјешавамо све проблеме а не да чекамо слиједеће изборе. Укинућу плаћање свих такси за изградњу производних и пољопривредних објеката. Тако ћемо добити нове инвестиције и нова радна мјеста – истакао је Малијевић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *