Павић: Менаџмент ЖРС да утврди колико им радника треба

Менаџмент „Жељезница“ Републике Српске мора да утврди који број радника им је неопходан, али да то не значи да ће бити отпуштања, став је Демократског народног савеза. "ДНС никада неће стајати иза тога да се идуће године отпусти 1 000 или 1 100 радника. Без програма збрињавања вишка радника ми смо категорички против отпуштања", рекао […]

недеља, децембар 25, 2011 / 14:34

Менаџмент „Жељезница“ Републике Српске мора да утврди који број радника им је неопходан, али да то не значи да ће бити отпуштања, став је Демократског народног савеза.

"ДНС никада неће стајати иза тога да се идуће године отпусти 1 000 или 1 100 радника. Без програма збрињавања вишка радника ми смо категорички против отпуштања", рекао је новинарима предсједник странке Марко Павић.

Он је на састанку руководних тијела ДНС-а истакао да ће ова странка тражити од Владе да ће се повећа грант за "Жељезнице".

Павић је поновио да ова странка осуђује прошли штрајк машиновођа, а нарочито, како је рекао, оне који су стајали иза тог штрајка јер је "нека позадина жељела да преко машиновођа" реализује неке своје идеје. 0 КОМЕНТАРА

  1. Prep’o se Pavic da ce mu usljed odpustanja iz ZRS otici pola clanstva iz stranke.
    A dok si ih nemilice gurao u ZRS bilo sve ok, a?
    Jbga, kako si dogovarao raspodjelu funkcija sa gospodarom svjetlosti i tame, tako ces i da utices. Sada ce gospodar da gura svoje. Ali prvo mora da otpusti tvoje.

  2. Tek će ovaj „mali Dodik“ iz Prijedora da doživi mnoga neprijatna iznenađenja.Javna je tajna da je Prijedor veliki trn u oku SNSD,i da će pokušati da ga razvlaste na sledećim izborima.Ne isključujem koaliciju SNSD i SDS samo da bih ovaj naum uspio.I bilo je krajnje vreme.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *