Павић: Идућу годину ћемо посветити привредном развоју

Начелник општине Приједор Марко Павић рекао је данас да би наредна година требало да буде посвећена привредном развоју општине, истакавши да је најважније да у овој години, упркос кризи, није било повећања броја незапослених на евиденцији приједорске Филијале Фонда за запошљавање. "То је знак да успијевамо да одржимо запосленост, а то је и најважније", рекао […]

петак, децембар 30, 2011 / 20:09

Начелник општине Приједор Марко Павић рекао је данас да би наредна година требало да буде посвећена привредном развоју општине, истакавши да је најважније да у овој години, упркос кризи, није било повећања броја незапослених на евиденцији приједорске Филијале Фонда за запошљавање.

"То је знак да успијевамо да одржимо запосленост, а то је и најважније", рекао је Павић на традиционалном новогодишњем пријему за привреднике, те представнике друштвеног и политичког живота града.

Обраћајући се присутнима, он је истакао да је овакав сусрет већ постао традиција и прилика да се размијене искуства и сумирају резултати из протекле године, те договоре нови радни задаци и послови у новој години.

Он је истакао да власт у Приједору ради на томе да не дође до отпуштања радника, смањења потрошње и плата.

"Наше мјере подразумијевају напоре да се подстакне привреда, запосли што више људи и тако олакша живот многим суграђанима. У наредним годинама желим да сви заједно градимо наш Приједор и учинимо га проевропским, просперитетним и градом за бољи живот свих нас", истакао је Павић.

Он је већ за јануар најавио долазак двије делегације из Њемачке и Кине, те нагласио да страни инвеститори који су дошли у Приједор и ту имају своје фирме успјешно послују.

"То је та позитивна слика која о Приједору треба да оде у свијет. Без обзира на кризу, ми морамо правити планове јер криза неће вјечно трајати и сада се прави планови за дугорочни период", рекао је Павић.0 КОМЕНТАРА

 1. „Приједор и учинимо га проевропским“

  😮 јбт. шта ли је мулавац мислио са овим? Да ли има неки проафрички, проазијски, проаустралијски град? Све у свему мулавац се хвали да његов конц-логор ферцера, а ко је јамио, јамио је….

 2. Павић: Идућу годину ћемо посветити привредном развоју

  Баш лијепо,шта сте чекали до сад ? Испада да претходне године нисте посвећивали привредном развоју ! Можда и јесте, али су новинари тенденциозно извукли овај наслов . Баш су ти новинари неки чудни људи .
  B-)B-)B-)

 3. Паљанин, 31.12.2011
  Шала брате, претпоставио сам да ћеш овако одговорири ! Рекох
  да разбијемо ову монотонију . Вјероватно се и Павић шалио кад је ово изјавио .

 4. Ма шта шалио, он ти је наша верзија јагодинског Палме а то онда значи да му глава није баш најбистрија.

 5. Мислим бистра у смислу да његово перцепирање политике и стварности не иде даље од демагогије изложене у горњем тексту и жеље да се буде бег у свом селу по сваку цијену.

 6. Kriza neće vječno trajati! A, ti kradeš i čistiš sve redom ne probirajući kao da ćeš živjeti dovijeka.
  Marko, jadan ne bio, zar ti nije dosta? Jedva hodaš, ne možeš da napraviš poštenog koraka, ne znaš hoćeš li, kao i svi mi, omrknuti, a ne osvanuti,, a zinuo kao peš. Misliš li da će ti to izdobriti? I tebi i tvojima. Nema sreće u od naroda otetom. I, misliš li Marko da je u redu da oni koji nisu u tvom DNS-u nemaju pravo da rade, znači-ne trebaju da žive?
  Prijedor prosperitetan grad? Kako možeš to da kažeš od grehote prema hiljadama i hiljadama gladnih i nezaposlenih?
  Prijedor je grad bijede i sirotinje. Kao i cijela RS. A, oko tebe ološ i šljam ljudski. Razgrni nečist oko sebe Marko . Zbog Prijedora i Prijedorčana .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *