Пада ли рекорд у љубљењу?

Данас је „дан за љубљење“, а 14 парова на Тајланду загрева се још од јуче. Тајланђани, наиме, покушавају да оборе свјетски рекорд у дужини пољупца, а да би успјели у томе мораће да се љубе дуже од 33 сата. Да би такмичење завршили на Дан заљубљених, почели су да се љубе још у недељу. Први […]

понедељак, фебруар 14, 2011 / 20:05

Данас је „дан за љубљење“, а 14 парова на Тајланду загрева се још од јуче. Тајланђани, наиме, покушавају да оборе свјетски рекорд у дужини пољупца, а да би успјели у томе мораће да се љубе дуже од 33 сата.

Да би такмичење завршили на Дан заљубљених, почели су да се љубе још у недељу. Први пар дисквалификован је после само пола сата јер се девојка онесвијестила, неколико парова одустало је после пар сати, али неколико њих се још љуби.

Свјетски рекордери у љубљењу тренутно су Мет Дејли и Боби Кончијело. Њих двојица су се прошле године љубили тачно 33 сата.

Ако размишљате о обарању рекорда, морате поштовати одређена правила: пољубац не смије да се прекида ни на тренутак, а усне партнера морају да се додирују све вријеме.

Такмичари морају да стоје, а није дозвољена никаква помоћ, наслањање на јастуке или било шта слично. Ако сте спремни на тако нешто, срећу можете окушати у Врњачкој Бањи.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *