Отворена сезона: Навалили на Спејсија и ако су га срели у пролазу

Мексички глумац, Роберто Кавазос, оптужио је холивудску звијезду Кевина Спесија за сексуално узнемиравање,рекавши да је имао неколико „непријатних сусрета“ с глумцем, јавила је агенција Франс прес.

среда, новембар 1, 2017 / 19:48

Кавазос, глумац који је студирао у Великој Британији и радио у позоришту, телевизији и филму, навео је на Фејсбуку да је имао неколико сусрета са Спејсијем који су „близу злостављању“.

„Да сам женско, сигурно бих то тако оквалификовао“, навео је Кавазос, који није прецизирао када је дошло до тих сусрета.

Холивудски глумац се већ налази у центру пажње пошто га је колега Ентони Реп (46) недавно оптужио да је покушао да га сексуално злоставља кад је имао 14 година. Спејси (58) се потом извинио и поменувши своју сексуалну оријентацију да је током живота имао романтичне сусрете и са женама и с мушкарцима.

Мексички глумац који се појављује у америчком филму „Русх“ рекао је да су и други имали „неке сусрете са Спејсијем“.

„Било је довољно да си мушкарац, млађи од 30 година да би Спејси био слободнији да те додирне. То је постало уобичајено да смо се сви шалили на тај рачун“, навео је Кавазос и додао да постоји могућност да се наредних дана појаве друге изјаве на рачун Спесија.

„Никада нијесам дозволио нешто Спејсију, али се плашим да многи нијесу смјели да му кажу да стане“, рекао је мексички глумац.

Спејси, који тренутно глуми у чувеној серији „Кућа од карата“, освојио је два престижна Оскара, за најбољег глумца у остварењу „Америчка љепота“ 1999. године и за најбољу споредну мушку улогу у филму „Дежурни кривци“ из 1995. године.

Његови најпознатији филмови су, измедју осталог, „Повјерљиво из Л.А.“, „Преговарач“, „Седам“, „Смртоносни вирус“, „Вријеме за убијање“, „Лука љубави“ и „Повратак Супермена“.

Добитник је и престижне британске позоришне награде „Лоренса Оливијеа“. Био је и управник познатог лондонстог театра „Олд Виц“.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *