Отворена обновљена пословница Хипо банке у “Боски“

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука пустила је у рад обновљену пословницу у центру Бање Луке, популарно названу „Боска“ која се и налази у истоименој робној кући „Боска“. Укупна вриједност ове инвестиције износи око 160 хиљада марака. У склопу ове пословнице на услузи грађанима биће и 24-сатни банкомат. „Обнављањем ове пословнице Хипо банка наставља да улаже […]

уторак, јануар 18, 2011 / 13:50

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука пустила је у рад обновљену пословницу у центру Бање Луке, популарно названу „Боска“ која се и налази у истоименој робној кући „Боска“.

Укупна вриједност ове инвестиције износи око 160 хиљада марака. У склопу ове пословнице на услузи грађанима биће и 24-сатни банкомат.

„Обнављањем ове пословнице Хипо банка наставља да улаже у властиту инфраструктуру широм пословне мреже пружајући својим клијентима услугу врхунског квалитета.  Хипо банка ће и у будућности настојати да у потпуности задовољи потребе како грађана тако и привреде те јавног сектора Града Бања Лука нудећи богат избор повољних кредитних и штедних производа, платних картица, услуга електронског банкарства, домаћег и међународног платног промета.“, каже Дијана Лазаревић, водитељ пословнице „Боска“ Хипо банке у Бањој Луци.

Хипо банка је за клијенте обновљене пословнице припремила и посебну акцију промоције својих производа и услуга која ће трајати до 31. марта текуће године. За вријеме трајања акције накнада за обраду кредитног захтјева за стамбене, хипотекарне и ненамјенске кредите биће нижа за 0,50 одсто. Богат фонд поклона из промотивног материјала Хипо банке даваће се клијентима који изаберу неки производ или услугу банке те ороче штедњу.

Главна награда јесте Виса поклон картица са пологом од 50 КМ за највеће штедне улоге.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *