Одлука о референдуму у Службеном гласнику!

Одлука о расписивању референдума на којем ће се грађани Републике Српске изјаснити о раду Суда и Тужилаштва БиХ сутра ће бити објављена у „Службеном гласнику РС“, изјавио је директор „Службеног гласника“ Проко Драгосављевић.  "`Службени гласник` данас је добио одлуку о расписивању референдума о раду Суда и Тужилаштва БиХ. Ова одлука биће објављена у данашњем листу […]

уторак, април 26, 2011 / 17:12

Одлука о расписивању референдума на којем ће се грађани Републике Српске изјаснити о раду Суда и Тужилаштва БиХ сутра ће бити објављена у „Службеном гласнику РС“, изјавио је директор „Службеног гласника“ Проко Драгосављевић.

 "`Службени гласник` данас је добио одлуку о расписивању референдума о раду Суда и Тужилаштва БиХ. Ова одлука биће објављена у данашњем листу који излази сутра", рекао је Драгосављевић.

Одлука ступа на снагу дан након дана објављивања у "Службеном гласнику", а референдум ће бити расписан 45 дана од дана објављивања.

Народна скупштина РС усвојила је 13. априла одлуку о расписивању референдума на којем ће се грађани овог ентитета изјаснити о наметнутим законима високог представника, посебно о Суду и Тужилаштву БиХ.

Референдумско питање гласи – да ли подржавате наметнуте законе високог представника и међународне заједнице, посебно о Суду и Тужилаштву БиХ, и њихову неуставну верификацију у Парламентарној скупштини БиХ?Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *