Од данас можемо гледати домаћу \’\’Ал џазиру\’\’

„Ал Џазира Балканс“ данас ће почети да емитује програм, најављено је из ове информативне мреже. Гледаоци у региону ће посредством кабловских и ИПТВ оператера, те путем сателита "ЕутелСат", као и на земаљском сигналу у БиХ, моћи да прате програм ове глобалне информативне мреже. "Ал Џазира Балканс" програм почиње емитовати из централног студија у Сарајеву, те […]

петак, новембар 11, 2011 / 09:01

„Ал Џазира Балканс“ данас ће почети да емитује програм, најављено је из ове информативне мреже.

Гледаоци у региону ће посредством кабловских и ИПТВ оператера, те путем сателита "ЕутелСат", као и на земаљском сигналу у БиХ, моћи да прате програм ове глобалне информативне мреже.

"Ал Џазира Балканс" програм почиње емитовати из централног студија у Сарајеву, те регионалних центара у Београду, Загребу и Скопљу.

"Када у петак `Ал Џазира Балканс` почне са емитовањем, постаће први програм ове глобалне мреже који се емитује на неком другом језику, осим енглеског или арапског", саопштено је из ове информативне мреже.

Користећи се регионалном мрежом дописника, као и глобалном мрежом дописништава, "Ал Џазира Балканс" ће гледаоцима у региону доносити, како регионалне тако и глобалне вијести, те о региону извјештавати гледаоцима у свијету који прате програме ове куће на енглеском и арапском језику.

"Шест часова локалних вијести, интервјуа, коментара и анализа, те квалитетан документарни програм који ће `Ал Џазира Балканс` емитовати, представљају почетак новог поглавља у медијском извјештавању у региону", наводи се у саопштењу.

"Радећи под слоганом `Из сваког угла и са сваке стране`, `Ал Џазира Балканс` ће својим независним и непристрасним извјештавањем доносити неиспричане приче", наводи се у саопштењу.

Почетак емитовања програма најављен је за 18.00 часова.0 КОМЕНТАРА

  1. натјераће ме да узмем рисивер за дигиталну тв. мада ништа посебно. тешко је бити често уз њуз канал, једне вијести и то је то

  2. simona, 12.11.2011. 14:45:57

    B-)
    само ту пропаст од телевизије не спомињи ко Бога те молим..ја сам је(ртрс) избрисао из избора канала на свом тв-у!

  3. РТРС не гледам јер послије ње ружно сањам, знојим се ,будим
    ова ал џазира није дошла на балкан без разлога, још један корак ка исламизацији наших простора, ужас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *