НУБ РС: Сутра промоција часописа “Путеви“

Промоција часописа за књижевност, културу и умјетност “Путеви” биће одржана сутра с почетком у 19 часова у Народној и универзитетској библиотеци РС (НУБ РС) у Бањалуци.Овај часопис иза себе има традицију дужу од 50 година. Најновији “Путеви” су концепцијски блиски почетној идеји, односно отворености ка различитим умјетностима и различитим умјетничким визијама, провјереним вриједностима, али исто […]

понедељак, новембар 21, 2011 / 20:14

Промоција часописа за књижевност, културу и умјетност “Путеви” биће одржана сутра с почетком у 19 часова у Народној и универзитетској библиотеци РС (НУБ РС) у Бањалуци.Овај часопис иза себе има традицију дужу од 50 година.

Најновији “Путеви” су концепцијски блиски почетној идеји, односно отворености ка различитим умјетностима и различитим умјетничким визијама, провјереним вриједностима, али исто тако и храбро окренути ка новим тенденцијама и младим ауторима.

Оно што нови “Путеви” имају за циљ је укупност свих досадашњих квалитета и истрајности, којима редакција овог часописа придодаје и модеран дизајн, актуелне текстове који се баве дешавањима у култури код нас и у свијету, занимљиве интервјуе с људима из различитих области умјетности, добре есејистичке, прозне и поетске радове. Гост вечери биће позната бх. кантауторка Јадранка Стојаковић.

Нови “Путеви” могу се купити на киосцима у свим градовима РС, као и у већим градовима у ФБиХ.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *