Небојша Вукановић запалио Горицу

Просторије МЗ Горица у Требињу, синоћ су биле претијесне да приме све заинтересоване да чују излагање независног кандидата за градоначелника Требиња. Небојша Вукановић је свој изборни дан јуче почео трибином у МЗ Нецвијеће, да би га завршио трибином у МЗ Горица, која није почела у најављено вријеме у 19 часова, јер се око 300 грађана […]

понедељак, октобар 1, 2012 / 12:43

Просторије МЗ Горица у Требињу, синоћ су биле претијесне да приме све заинтересоване да чују излагање независног кандидата за градоначелника Требиња.

Небојша Вукановић је свој изборни дан јуче почео трибином у МЗ Нецвијеће, да би га завршио трибином у МЗ Горица, која није почела у најављено вријеме у 19 часова, јер се око 300 грађана ове мјесне заједнице се окупило да чује његове ријечи.

Врло брзо се одустало од говора у просторијама, те је на степеништу улаза у МЗ Горица направљена импровизирана говорница, са које су се обратили кандидати за одборнике ОО ДП у Требињу и Небојша Вукановић.

Кандидат за градоначелника је изложио свој програм и нагласио да је Доброслав Ћук кренуо кампању из села Нецвјеће, којем име никако не одговара, али да би се „уколико они побиједе цијело Требиње могло прозвати Нецвијеће, јер гдје они дођу ту ништа не расте ни не цвјета, осим корупције, непотизма, дроге и криминала“.

– Ова два противкандидата који су нас од почетка плашили колонама возила и барјацима, дјелују као двојица која имају пуно муниције, па пуцају насумице. Онда ја дођем и снајпером – боп – и погодим право у мету, казао је Вукановић коментаришући количину новца који његови противкандидати улажу у предизборни процес.

Присутни су са бучним одобравањем испратили Вукановићеве ријечи, а након трибине се наставио разговор са грађанима, који су постављали питања независном кандидату за градоначелника.
 0 КОМЕНТАРА

 1. Tako je na svakoj njegovoj tribini.
  Nebojša se pokazao kao hrabar mladić koji je spreman da donese velike promjene našem posrnulom gradu. Nadam se da će građani Trebinja 7. oktobra napraviti pravi izbor i da ćemo dobiti gradonačelnika dostojnog te funkcije, a Nebojša Vukanović to svakako jeste.

 2. Сад стварно, онако реално, остали кандидати доле не могу да се пореде са њим. Има енергију, чисту биографију и људи га воле.

  Кад боље човјек размисли, нема широм РС било ко макар да личи на Вукановића. Тај народ доле ће бити будалетине чисте ако њега не изаберу.

 3. Kamo srece da je u RS vise Vukanovica.Samo napred valjda ce vrijeme satora i cirkusa biti iza nas.Srecno Vukane do pobjede crvene bande. U subotu cu biti sa jednom grupom intelektualaca iz Trebinja svakao da cu izraziti svoju zelju da te podrze jer ti si jedini spas za lijepi grad Trebinje i jos bolje hercegovce.Srecno do pobjede.

 4. Naprijed Nebojsa!
  Joj, sta im radis!
  Nekuvece u jednoj omanjoj MZ u PD na predizbornoj tribini bio predsjednik narodne skupstine RS, igorEGNEMA. Saobracaj u gradu zaustabljen, ulice blokirane, sva policija u civilu i u uniformi upregnuta. Gorile cuvaju crnogigora kao strsljenovi oko njega, cuvaju ga od onih od kojih moli glas.
  Koliko li je oteto vecera da bi alibabic dosao moliti i kumiti one kojih se plasi, i od kojih ga cuva stotine pasa?Fuuuuuuuuuuuuuuj!

  Badava, ne prolazi njegov nacelnik!!!!!!!!!
  Prodje li crniigore nosim te krke odavde do C. Gore.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *