Након скандала Спејси остаје без Емија, крај за Кулу од карата

Њега је глумац Ентони Реп оптужио за сексуално злостављање када је он имао само 14 година. Након што је објављена Репова прича, Спејси му се на Твитеру извинио и рекао да се тог догађаја не сјећа, јер је вјероватно био пијан.

уторак, октобар 31, 2017 / 19:40

Реп тврди да га је Спејси, који је тада имао 26 година, узео у наручје и спустио у свој кревет. Потом је легао на њега, али га је Реп одгурнуо.

Кевин је брже-боље издао саопштење у којем наводи да му је јако жао ако је нешто тако урадио и да се не сјећа, али је уједно искристио причу и открио да је геј. Будући да је то била јавна тајна, сви су оцијенили овај Спејсијев потез као веома јадан покушај скретања пажње са скандала. Наишао је на оштре критике јавности и медија.

Међународна академија телевизијских умјетности и наука, која додјељује Еми награде, одлучила је да повуче одлуку о додјели награде која се даје појединцима који су превазишли културне границе и дирнули човјечанство. Ова награда је требало да му буде предата 20. новембра на свечаној додјели у Њујорку.

Иако кажу да са овим случајем нема везе, Нетфликс је најавио да ће пета сезона серије Кула од карата (коју из неког разлога међу Србима преводе као Кућа од карата) бити последња.

Серија је требала имати 52 епизоде (по броју карата у шпилу), али петом сезоном је добацила до 65, и судећи по популарности томе не би био крај, да се није десио скандал са Спејсијем.2 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *