Министарству здравља дневни извјештаји о Николићу

Министарство здравља Србије затражило је од љекара КБЦ „Нови Београд“ дневне извјештаје о стању лидера СНС-а Томислава Николића, који се од синоћ налази на тој приватној клиници након што му се стање погоршало због штрајка глађу и жеђу, потврдио је ресорни министар Зоран Станковић. Он је за Б92 рекао да је Министарство здравља Србије понудило […]

уторак, април 19, 2011 / 06:30

Министарство здравља Србије затражило је од љекара КБЦ „Нови Београд“ дневне извјештаје о стању лидера СНС-а Томислава Николића, који се од синоћ налази на тој приватној клиници након што му се стање погоршало због штрајка глађу и жеђу, потврдио је ресорни министар Зоран Станковић.

Он је за Б92 рекао да је Министарство здравља Србије понудило помоћ других институција, уколико КБЦ "Нови Београд" није у могућности да пружи адекватну здравствену његу Николићу.

Станковић је рекао да свако има право да бира љекаре за које сматра да му могу пружити најбољу његу, али је напоменуо да су љекари обавезни да пацијенту коме је угрожен живот пруже сву неопходну медицинску помоћ, упркос његовом евентуалном противљењу.

"Закон је исти за све, па и за људе који се брину о здравственом стању Томислава Николића", нагласио је Станковић.

Наводећи да Министарство здравља чини све да Николићев штрајк у здравственом контексту не добије политичку позадину, Станковић је напоменуо да сви желе да лидер СНС-а прекине штрајк и да се врати својој породици.

Лидер СНС-а Томислав Николић, који штрајкује глађу и жеђу већ трећи дан тражећи ванредне изборе у Србији, пребачен је синоћ из зграде Скупштине у приватни КБЦ на Новом Београду, јер му се стање погоршало.0 КОМЕНТАРА

  1. Мени је овај Томин штрајк чиста политичка патологија. Иако су промјене у Србији неминовне и власт испод сваког нивоа, једина нормална политика је ДСС, само да онај Коштуница није онолико кењкав.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *