Миловановић: Писмо онима који гласају први пут

Кандидат СНСД за градоначелника Бијељине обратио се писмом онима који су први пут стекли право гласа управо за ове изборе. Драги мој млади бирачу, честитам ти на стеченом грађанском бирачком праву и обавези. 07.октобар је дан када први пут излазиш на локалне изборе, а од њих би могло да зависи и то како стварно живиш. […]

петак, октобар 5, 2012 / 10:34

Кандидат СНСД за градоначелника Бијељине обратио се писмом онима који су први пут стекли право гласа управо за ове изборе.

Драги мој млади бирачу,

честитам ти на стеченом грађанском бирачком праву и обавези.

07.октобар је дан када први пут излазиш на локалне изборе, а од њих би могло да зависи и то како стварно живиш.

Ове године на кандидатској листи СНСД-а је и трећина младих, испод 30 година, а они најбоље разумију твоје потребе и могу да утичу на положај младих у друштву.

Бијељина је наш град и умјесто да сједимо и негодујемо, можемо нешто конкретно да урадимо за њу и нашу Семберију. Избори су прилика да о нечему одлучујеш. Можеш да прескочиш, али онда не можеш да се жалиш да твој глас нико не слуша. Можда се питаш шта може одлучити један глас? Може! Изборни цензус за посланика износи, отприлике, онолико колико имаш пријатеља на „фејсбуку“. Само ти гласови су довољни да твој кандидат постане одборник.

Нема успјеха и напретка нашег завичаја ако млади не уче од старијих, а старији не слушају потребе и интересовања младих. Нема ни доброг одборника, а посебно градоначелника који није спреман да окупи енергију која постоји у вама младима. Сада је тренутак да ту енергију пренесемо и на нашу Бијељину. Гласај за храбре и одлучне људе, што млади посебно цијене и воле.

Позивам те да у недјељу, 07.октобра, овај позив и енергију пренесеш на све око себе, а посебно на своје вршњаке, и гласаш за СНСД, његове одборничке кандидате, и новог градоначелника наше Бијељине! Посебно је важно да свој глас даш ЗА ПРОМЈЕНЕ!

Хвала ти за глас и одлуку да будем и твој градоначелник.

Твој,
Мирослав Миловановић0 КОМЕНТАРА

 1. А ја пишем Редакцији:

  Драга моја Редакцијо,
  предлажем да покушате да приволите проф. Ђорђа Вуковића да овдје пише колумне. Човјек зна знање плус зна да напише добар текст.
  Хајде да нас о политици учи неко ко то заиста зна.

 2. Ne tako Ministre,
  obraćaš se mladim glasačima kao da su ovce i odmah se vidi da nemaš pojma.
  Zelen si kao lubenica a unutra crven.
  Ne mame se ovce sa šećerom.
  Ovce idu na so.
  A so treba biti kvalitetna.
  Mićo će ti ozada rešeto napraviti !

 3. Гласај за храбре и одлучне људе, што млади посебно цијене и воле.
  Primjer: Da li mladi posebno cijene i vole glasanje ili hrabre i odlučne ljude? Ja bih ipak stavio „koje“ umjesto „što“.

  Glede cenzusa i Bijeljine potrebno je imati, otprilike, 1.800 prijatelja na FB, što je mazohizam svoje vrste.

  A da treba glasati za promjene tu se slažemo 120%B-)

 4. „Гласај за храбре и одлучне људе, што млади посебно цијене и воле.“

  Овај ко да позива на јуриш на бункере. Јел за квалитете типа знање, искуство, поштење није било мјеста у писму или их је аутор намјерно изоставио јер у његових кандидата тога нема?

 5. Позивају се СНСД овци да гласају за Маринка, или Цецу.
  За градоначелника.
  А да као носиоц листе буде Баја.
  Довешћемо их хелиокоптером.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *