Мићић: СНСД прича само о макадаму и асфалту

Што смо ближи крају ове предизборне кампање све сам увјеренији да локални СНСД нема конкретних рјешења за покретање привреде у Семберији јер све се своди на њихову причу о макадаму и асфалту. Ако од асфалта зависи судбина младих и незапослених, ево обећавам да ћемо до краја наредног мјесеца асфалтирати све преостале путеве. Међутим, сви ми […]

понедељак, октобар 1, 2012 / 07:07

Што смо ближи крају ове предизборне кампање све сам увјеренији да локални СНСД нема конкретних рјешења за покретање привреде у Семберији јер све се своди на њихову причу о макадаму и асфалту.

Ако од асфалта зависи судбина младих и незапослених, ево обећавам да ћемо до краја наредног мјесеца асфалтирати све преостале путеве.

Међутим, сви ми добро знамо да то није рјешење и да су такве изјаве неозбиљне и неодговорне, рекао је кандидат Српске демократске странке за градоначелника Бијељине Мићо Мићић на преизборној у трибини у приградском насељу Патковача.

Он је додао да ће Семберија имати асфалтиране и освјетљене улице, али да постоје приоритети:

– Семберском народу и народу цијеле Републике Српске треба посао, требају нова радна мјеста. Протеклих година на инфраструктури радимо свакодневно. Радићемо и у наредном периоду јер то је дио наших радних обавеза. Оно чему ћемо морати да посветимо сву енергију је запошљавање. Подмладили смо и освјежили Странку како бисмо са новим идејама и конкретним пројектима покренули привреду. Људски ресурси и природно богатство које има Семберија су наша снага. Сви ћемо прионути задатку да ставимо у функцију индустријске зоне и да у њима буде што више производних погона јер то је оно што нам је неопходно. На одборничкој листи СДС су способни и образовани људи, људи који имају знање и жељу да конкретним пројектима унаприједе живот у Семберији, нагласио је Мићић.

У Дому културе у Патковачи није било довољно простора за све мјештане који су жељели да чују обраћање кандидата СДС, а посебно обраћање кандидаткиње СДС за одборника Добринке Митровић из Патковаче. Она је истакла да је Српска демократска странка странка која не користи младе људе у предизборној кампањи, него им даје шансу да покажу своје способности и у пракси примјене стечено знање.

– Брига о младим људима један је од важнијих задатака Српске демократске странке јер је ријеч о људима који поштују традицију и породицу. Један од примјера да се у Семберији води рачуна о правилном развоју младих је, да се поред образовања, много улаже у спорт:

– У нашем прелијепом насељу у којем живи око 5.000 становника и велики број младих, недавно је изграђен фудбалски терен како за потребе фудбалског клуба тако и за све младе нашег насеља. У наредном периоду градска управа ће изградити свлачионице и трибине, а у плану је изградња и тениског и кошаркашког терена, рекла је Митровићева. Она је позвала грађане Сембрије да седмог октобра изађу на изборе и своје повјерење поново дају онима који раде у интересу свих.

– Гласајте за најбоље, гласајте за Српску демократску странку и најбољег градоначелника Мићу Мићића, а ми ћемо заједно са вама нашу лијепу Семберију учинити још љепшом, поручила је Митровићева.

На предизборној трибини се представила и кандидаткиња СДС-а др Сања Радовановић нагласивши да је поносна што је дио тима који поштује ред, рад и дисциплину:

– Српска демократска странка је странка која је посвећена свом народу. Ријеч коју дајемо проводимо у дјело јер су потребе наших грађана наш примарни задатак. Поносна сам и што радим у здравственој установи која значајно доприноси имиџу наше Семберије, а то је Дом здравља Бијељина који је примјер како одговорно и марљиво раде чланови Српске демократске странке, рекла је др Радовановић.

Кандидати Српске демократске странке представили су се и на предизборним трибинама у мјесним заједницама Мала Обарска и Остојићево.0 КОМЕНТАРА

  1. A o cemu drugo da pricaju kada nisi bio sposoban Micicu otvoriti bilo kakvo preduzece za ovih 7 godine koliko si vladao gdje bi se narod zaposlio i kako da ne pricaju o asfaltu kada su nam i sela i grad u katastrofalnom stanju sto se tice putne infrastrukture a u tvom selu Gracu vrsi se preasfaltiranje novog asfalta… Odlazi!!!

  2. on prica o tome da snsd bazira svoju pricu samo na asfaltu koji je na tome izgradio karijeru,snsd je pokrenuo proizvodnju u savi,sto je krucijalno za razvoj poljoprivrede u semberiji,i gradi novu bolnicu,ti pricas da su putevi najbolje sto snsd moze,licemjeru bez premca!x-(

  3. Хехехе…па ето што вас двојица не радите у оним силним предузећима што вам је ко фол ваша влада и министар мууу отворили, што чекате на Мићића!?
    Нема већих шупандера од ових додикових слина, попишам се на вас све редом и наравно Мићо ће се исто тако попишати свима вама снсд-овцама у уста 7 октобра…B-)B-)B-)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *