Мареко индекс: БН ТВ најгледанија почетком априла

Агенција Мареко индекс–Босниа доноси резултате истраживања гледаности тв станица у Републици Српској за првих 10 дана мјесеца априла 2011. године. У цијелом овом периоду, најгледанија тв станица у Српској је БН ТВ из Бијељине коју је гледало 13,6 одсто испитаних гледалца. Слиједи РТРС са резултатом од 11,4 одсто и АТВ са једним процентом мање. У […]

уторак, април 12, 2011 / 17:36

Агенција Мареко индекс–Босниа доноси резултате истраживања гледаности тв станица у Републици Српској за првих 10 дана мјесеца априла 2011. године.

У цијелом овом периоду, најгледанија тв станица у Српској је БН ТВ из Бијељине коју је гледало 13,6 одсто испитаних гледалца. Слиједи РТРС са резултатом од 11,4 одсто и АТВ са једним процентом мање.

У петак, 8. априла, БН ТВ је гледало 14,7 одсто испитаника, АТВ 12,2, а РТРС, 10 одсто.

Резултати за протекли викенд су слични. Суботом, ако је судити по овом истраживању, највише људи гледа бијељинску телевизију, а резултати су: БНТВ – 11 одсто; АТВ – 9,3; РТРС – 8,1.

Недеља је донијела већу гледаност за БН ТВ, која износи 16,7 одсто. Такође, у недељу је РТРС са 11,4 одсто гледаности, претекла АТВ, чији проценат је стао на 8,4.

 0 КОМЕНТАРА

  1. Шта сте наврли више са овим анкетама? Не вјерујем да ће било ко гледати нешто зато што је чуо на анкети, а право да вам кажем не вјерујем ни да су ове анкете тачне. Сви ти који истражују јавно мнијење су по мом мишљењу поткупљени или би за паре све изврнули и представили како одговара оном ко наручује истраживње.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *