Ливне: Српска нас је задужила

Република Српска задужила је Израел због гласања БиХ у УН у корист те земље, и Изралци то враћају на јако лијеп начин, изјавио је савјетник предсједника Српске и привредни представник Републике Српске у Израелу Арие Ливне. Ливне је рекао да су предсједник Српске Милорад Додик и члан Предсједништва БиХ Небојша Радмановић помогли да би БиХ […]

среда, мај 15, 2013 / 11:16

Република Српска задужила је Израел због гласања БиХ у УН у корист те земље, и Изралци то враћају на јако лијеп начин, изјавио је савјетник предсједника Српске и привредни представник Републике Српске у Израелу Арие Ливне.

Ливне је рекао да су предсједник Српске Милорад Додик и члан Предсједништва БиХ Небојша Радмановић помогли да би БиХ била уздржана при гласању у УН.

Он је навео да је министар спољних послова Израела неколико пута био у Српској, те да је сада други пут дошао замјеник министра . "Он је на 24 сата летио из Израела и вратио се исто вече да би био овдје. То је велико признање. А, у практичним стварима колико ће се то све одразити – видјећемо", рекао је Ливне за "Независне новине".

Ливне је истакао да он, као привредни представник Српске у Израелу, чини врло велике напоре да дођу инвеститори, а што је, како је оцијенио, јако тешко.

Он је појаснио да инвеститор тражи најсигурнија мјеста на свијету, а БиХ се не може у то рачунати.

"Али, ми се трудимо. Република Српска има јако много пријатеља у Израелу. Не знам да ли ће то бити у мом периоду, али ја претпостављам да ће релативно брзо доћи до повољног развоја у привреди", нагласио је Ливне.

Он је навео да су односи између Републике Српске и Израела одлични.

"Али, на политичким, свјетским размјерима, то не значи много, јер Република Српска није држава, она нема право гласа и не може пуно", истакао је Ливне.0 КОМЕНТАРА

  1. Kako ga savjetuješ osjetili smo na svjoj koži. Koju pm ga savjetuješ kada nam je nikada gore, kada smo bijeda nad bijedama. Očito ga savjetuješ da nam bude ovako. I za to te debelo plaćamo. Dvije funkcije , savjetnk i prprivredni predstavnik. Koje privrede , kada to kod nas ne postoji?
    Koliko li si nas olešio, i to u korist naše štete? Nemamo para za insulin, a milione imamo za “ privredne“predstavnike i savjetnike da nam bude još gore. Jebemte republiko, ovakva kakva si, ovako antinarodna, antinacionalna, korumpirana i nepravedna, profiterska i za svoj narod fažistoidnoGenocidna.

  2. Ne sumnjam u spremnost Izraela da se bori do zadnjeg Srbina protiv Palestinaca, Iranaca, Sirijaca… Onaj izraelski kulturni centar u BL će uglavnom služiti za izraelske špijunske aktivnosti. Time i RS postaje legitimna meta, jer smo postali sluge najagresivnije države na svijetu. Imat ćemo od toga samo štetu, a Izrael korist. Sve zarad Dodikove saradnje sa židovskim bankarima, koji mu pomažu da na sigurna mjesta iznosi opljačkani novac iz RS.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *