Лајчак у Бањој Луци

Директор за Европу и централну Азију у Заједничкој служби иностраних послова Европске уније, Мирослав Лајчака борави у дводневној посјети БиХ. У Палати Републике у Бањој Луци почео је састанак предсједника Републике Српске Милорада Додика и директора за Европу и централну Азију у Заједничкој служби иностраних послова Европске уније, Мирослава Лајчака. Како је најављено Лајчак ће […]

петак, април 29, 2011 / 11:17

Директор за Европу и централну Азију у Заједничкој служби иностраних послова Европске уније, Мирослав Лајчака борави у дводневној посјети БиХ.

У Палати Републике у Бањој Луци почео је састанак предсједника Републике Српске Милорада Додика и директора за Европу и централну Азију у Заједничкој служби иностраних послова Европске уније, Мирослава Лајчака. Како је најављено Лајчак ће се састати и с лидерима политичких партије из Републике Српске.

Током јучерашњих састанака које је Лајчак одржао са чланом Предсједништва Бакиром Изетбеговићем и лидерима политичких странака из Федерације, рекао је да у Босни и Херцеговини нема помака и да је Европска унија дубоко забринута стањем у држави.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *