Крстајић: Ђурић успијехе користи за личну промоцију

Спортски директор фудбалског клуба Партизан Младен Крстајић оптужио је данас предсједника Драгана Ђурића да успијехе црно-белих користи за личну промоцију, а да су му за неуспијех увијек криви људи из спортског сектора. Крстајићева реакција услиједила је као одговору Ђурићу, који је за дневни лист „Прес” изјавио да је само дјелимично задовољан сезоном пошто Партизан није […]

четвртак, децембар 22, 2011 / 19:19

Спортски директор фудбалског клуба Партизан Младен Крстајић оптужио је данас предсједника Драгана Ђурића да успијехе црно-белих користи за личну промоцију, а да су му за неуспијех увијек криви људи из спортског сектора.

Крстајићева реакција услиједила је као одговору Ђурићу, који је за дневни лист „Прес” изјавио да је само дјелимично задовољан сезоном пошто Партизан није ушао у Лигу шампиона и за то окривио спортски сектор, односно Крстајића и тренера Александра Станојевића.

„Још приликом покушаја Станојевићеве смене после елиминације од Шамрока траје рат између председника и спортског сектора. Све је стишано због јавности, али очигледно је да он успехе Партизана користи за личну промоцију, а за неуспех криви спортски сектор”, рекао је Крстајић између осталог новинарима на стадиону Партизана.

Некадашњи репрезентативац истакао је да је вријеме да се скину маске и да се људи који су на неким функцијама нешто и питају. Истовремено, позвао је Ђурића да одговори гдје су паре од прошлогодишњег пласмана у Лигу шампиона.

„Он спомиње новац који смо изгубили јер ове јесени нисмо играли у Европи. Ја питам где су паре од Лиге шампиона од прошле године, поносно кажем да сам био капитен тима који је зарадио 15 милиона, питам зашто је бисер као што је Матија Настасић поклоњен Фиорентини због дуга према менаџеру, питам где је новац за исплату дугова мањим клубовима, где су паре за радну заједницу”.

Крстајић је посебно апсотрофирао продају Стефана Савића Манчестер Ситију.

„Као будући спортски директор доведен сам пред свршен чин, јер сам 29. маја завршио каријеру, на дужност сам ступио 10. јуна, а Савић је продат 5. јуна. Нека председник води клуб, нека буде и тренер и менаџер пошто већ он продаје играче, а онда нам у минут да 12 баци паре да купимо нове.”, објаснио је он.

Партизан је јесењи дио шампионата завршио на првом мјесту са 10 бодова више од вјечитог ривала Црвене звезде, али Крстајић каже да му се чини да је „минус 20”.

„Дође ми да се смејем, али од муке. Ок, испали смо од Генка и Шамрока, али јасно је због чега, због продаје 15 играча. И онда смо били криви ми из спортског сектора. На крају све издржиш, ћутиш и радиш, уђеш у полуфинале Купа, побегнеш највећем ривалу десет бодова и кад одем на три дана код родитеља имам шта да видим. Разумем да наших плус 10 смета Звезди, Војводини, али као да смета неком у Партизану. Нама изгледа није потребан ни директор, ни спортски секрор”, закључио је Крстајић.

Предсједник Партизана Драган Ђурић тренутно није доступан за коментар, али после свега реченог требало би веома брзо очекивати његову реакцију.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *