Kрсмановић: Оптужује ме Додик, којег су странци устоличили

Начелник Општине Фоча Здравко Крсмановић оцијенио је данас да је непримјерено да предсједник РС-а и СНСД-а Милорад Додик за неиспуњење страначких обећања своје странке из претходног периода оптужује неког другог. Реагујући на јучерашње Додикове изјаве, дате на страначком скупу у Фочи, Крсмановић је побројао све што је СНСД обећао, а није реализовао у тој општини. […]

недеља, новембар 13, 2011 / 15:41

Начелник Општине Фоча Здравко Крсмановић оцијенио је данас да је непримјерено да предсједник РС-а и СНСД-а Милорад Додик за неиспуњење страначких обећања своје странке из претходног периода оптужује неког другог.

Реагујући на јучерашње Додикове изјаве, дате на страначком скупу у Фочи, Крсмановић је побројао све што је СНСД обећао, а није реализовао у тој општини.

“У најмању руку је на један непримјерен и некултуран па и помало безобразан начин почела кампања СНСД-а за локалне изборе. Непримјерено је да се за неиспуњење страначких обећања из претходног периода оптужује неко други”, навео је Крсмановић.

Крсмановић је побројао и шта је та локална заједница завршила без помоћи Владе те позвао премијера и предсједника РС-а да обиђу оно што је Фоча урадила без помоћи Владе, а “оно што је урадила Влада, ако је то пут, да га отворе с обје стране”.

“Оно што боли све грађане јесте непримјерен језик национализма, мржње и лажи када се дође у источни дио РС-а само да би се скренула пажња од неулагања, гдје су били обећани аеродром Требиње, велики туристички комплекс од 40.000 кревета у Требињу, улагања у Национални парк ‘Сутјеска’, улагања у ТЕ Гацко, аеродром на Сокоцу. Све што је везано за источни дио претворило се само у обећања. Сви знају, и у РС-у и у БиХ, да је Милорад Додик дошао на позицију и опстаје на овој позицији само захваљући међународној заједници”, узвратио је начелник Општине Фоча на јучерашње Додикове оптужбе да је Крсмановић поданик међународне заједнице.

Крсмановић је додао и да је “непримјерено је да ме оптужује онај ко је на тенковима СФОР-а освајао репетиторе, радио и телевизијске станице, ко је укидао платни промет са Србијом и ко сада распродаје горњи ток ријеке Дрине странцима”.0 КОМЕНТАРА

 1. Лакташки месар, највећи масон међу масонима, највећи клептоман међу клептоманима, најбољи Милошевићев ђак и наравно највјернији слуган САД и Европске Уније.
  И умало заборавих најбољи тракториста.

 2. Да, али ајмо и овако: И ти и он сте устоличени продајом гузе и образа странцима, па се он укоријенио међу народ, а ти се избламира и осуши к’о смрдљевак, он је и онако ружан, љепши од тебе; гледат се не даш, он је МАЊИ демагог од тебе, има више бирача, јачу партију, већи трактор… ти си проб’о, па се уср’о! На крају, он је кандидат за лудару, а ти си кажу, лијечени шизофреник, мада ја у то дебело сумњам!
  Није за такве направљена лудара нити у Аустрији, а камо ли у овој нашој запиздини!B-):P

 3. Ma kakav kriminalac i mafijaš bio, ne može ni osoliti „čuvaru“. A, to da i Krsmanović ima ponekoga stranca ne sporim, vjerovatno da ima. Ali,šta su oni naspram vatikana i četvrtog rajha čuvara“čuvarevih“?
  Sve su to igre bez granica, sve su to manipulacije svjetskih manipulanata,“ čuvrevih“ čuvra.
  Moraju pronaći i krsmanovića i njemu slične, kojima je stalo do vlasti da bi narodu pomutili vodu da se ne vidi stvarni krivac i uništivač naroda srpskog.
  Šta vrijedi što se zna istina kako su nestali Indijanci, Maje i Inke, kada njih više nema.

 4. @simona

  Ако смијем да питам, јeсте ли Ви супруга г-дина „Приједора“ или се опет ради о мултиплој личности? 😉 У сваком случају, симпатични су Вам коментари.

  Поздрав B-)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *