Кошаркашки трансфер сезоне: Теодосић из ЦСКА у Барсу?

Српски репрезентативац могао би да буде звијезда прелазнок рока у европској кошарци. С обзиром да је московски ЦСКА другу годину заредом пропустио прилику да освоји Евролигу, чинисе да ће одређене промјене бити направљене у екипи за следећу сезону. Тренер Московљана Еторе Месина наводно није задовољан оним што је Теодосић пружао ове сезоне, па је већ […]

уторак, јун 11, 2013 / 14:52

Српски репрезентативац могао би да буде звијезда прелазнок рока у европској кошарци.

С обзиром да је московски ЦСКА другу годину заредом пропустио прилику да освоји Евролигу, чинисе да ће одређене промјене бити направљене у екипи за следећу сезону.

Тренер Московљана Еторе Месина наводно није задовољан оним што је Теодосић пружао ове сезоне, па је већ довео новог плеја, Американца Џеремија Парга.

То практично значи да би Теодосић могао да напусти "армејце", али проблем би могао да представља његов уговор са ЦСКА којим има још годину дана уговора.

Према писању каталонског "Мундо Депортива", Барселона се распитивала о статусу српског плеја у руском клубу, а финансије им нису проблем, па би Теодосић следеће сезоне лако могао да промијени клуб.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *