Конзилијум ВМА: Борис Тадић је добро

Предсједник Србије Борис Тадић је у потпуно добром, стабилном општем стању и у потпуно задовољавајућој физичкој кондицији – наводи се у извјештају о редовном годишњем прегледу предсједника који је обавио љекарски конзилијум Војномедицинске академије.  Прес служба предсједника пружила је данас на увид јавности овај извјештај послије спекулација да Тадић има здравствених проблема. У извјештају је […]

среда, децембар 28, 2011 / 12:15

Предсједник Србије Борис Тадић је у потпуно добром, стабилном општем стању и у потпуно задовољавајућој физичкој кондицији – наводи се у извјештају о редовном годишњем прегледу предсједника који је обавио љекарски конзилијум Војномедицинске академије.

 Прес служба предсједника пружила је данас на увид јавности овај извјештај послије спекулација да Тадић има здравствених проблема.

У извјештају је наведено да су резултати лабораторијских анализа, функционалних тестова и морфолошких испитивања којима је подвргнут Тадић у оквиру редовног систематског прегледа 28. новембра у границама нормалних вриједности и уредних налаза, као и да објективни клинички прегледи по органским системима показују уредан налаз.

Конзилијум љекара ВМА сматра да за сада нису потребна додатна клиничка испитивања, нити специфична терапија, као и да је Тадић након оперативног лијечења парцијалне руптуре Ахилове тетиве на лијевој нози у децембру 2010. године у потпуности способан за рекреативне физичке активности.

У оквиру редовног, планираног систематског прегледа предсједника Србије на ВМА 28. новембра урађене су комплетне лабораторијске анализе које подразумијевају стандардне анализе, параметре упале, имунолошке параметре, као и скрининг туморских маркера. Извршени су и ЕКГ, спирометрија, ултразвучни прегледи срца, абдомена, мишићних тетива, доплер крвних судова, те рентген срца и плућа – наводи се у извјештају.0 КОМЕНТАРА

  1. Политички ми се Тадић никако не допада. Као православац, желим му приватно сваку срећу и пуно здравља. Србији желим, да се, као и код нас коначно појаве неке нове снаге које ће спасити овај народ даљег пропадања и биједе.

  2. Чим медији кажу да је све добро рачунај да му четресница из очију вири. Тако су нас умиривали и за бравара па није спојио дуго.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *