Кад РТРС опет подржава латиницу…

Ово саопштење о снимању спота је само још један у низу будалаштина којим нас засипају државни службеници, који на своје плате потроше пола буџета. Тако и Маја Татић, једна од Ове Три, која је запослена управо на РТРС.

четвртак, септембар 28, 2017 / 09:30

Треба ли напоменути да је саопштење латиницом и са страним ријечима искључиво пресловљено по Фронталовом рецепту? Не треба, довољно је да погледате регистрацију за коју сте, посредством РТРС и претплате, ви такође дали паре…

Обавјештавамо Вас да је ових дана у Бања Луци, под режисерском палицом Радослава Пандуревића, у продукцији РТРС, пала задња клапа снимања спота за прву пјесму женског музичког трија ОНЕ ТРИ..

Ружица Чавић, једна од ОНЕ ТРИ, потписује се као аутор пјесме која носи назив „Прва од оне три“, а уз помоћ режисера Радослава Пандуревића идејни је творац и самог сценарија по којем је спот снимљен.

Након што су отпјевале и снимиле пјесму, Маја Татић и Свјетлана Цеца Видовић са задовољством и ентузијазмом учествовале су и у екранизацији ове прве ауторске пјесме ОНЕ ТРИ, на коју су истичу, врло поносне.

Уз помоћ наших пријатеља Дидацо схоп-а, СКY ТРАВЕЛ-а и Витинке, спот за пјесму „Прва од оне три“ сниман је на више локација у Бања Луци, у парку Петар Кочић, кафићима Бајка и Естрада, те на Мањачи.1 КОМЕНТАР

  1. Па сваки трећи запсленик јавног сервиса је неки нереализовани музички „умјетник“ који у недостатку тржишне верификације свог рада живи на грбачи ове сиротиње. А што се латинице тиче ту је више сваки коментар сувишан. Они који преносе Ријеку умјесто Звезде и Партизана и кад пишу ћирилицу, ја им не вјерујем.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *