Јосиповић: мир, истина…

Најважније је радити на томе да се утврди истина и да се уклоне оне квалификације које су неповољне за цели наш обрамбени рат, изјавио је председник Хрватске Иво Јосиповић пошто је данас примио учеснике војно-полицијске акције Бљесак.  Јосиповић је нагласио да је Хрватска дужна да сарађује с Хашким судом јер се на то обвезала Уставним законом […]

петак, април 22, 2011 / 21:30

Најважније је радити на томе да се утврди истина и да се уклоне оне квалификације које су неповољне за цели наш обрамбени рат, изјавио је председник Хрватске Иво Јосиповић пошто је данас примио учеснике војно-полицијске акције Бљесак.

 Јосиповић је нагласио да је Хрватска дужна да сарађује с Хашким судом јер се на то обвезала Уставним законом још 1996. године.

"То је државна политика још од председника Туђмана и најважније је да нема кривотворења и неистина", истакао је председник Хрватске.

Јосиповић је додао да у тренутној емотивној ситуацији сви покушавају да нађу неког кривца, али да се Хрватска на сарадњу с Хагом сама обвезала.0 КОМЕНТАРА

  1. Да, врло је важно да се утврди истина, а то је да Олуја није никакав ЗЗП, већ геноцид.

    Драго ми је што је Јосиповић показао право лице. Овим је већ дисквалификовао себе као мулти-култи, проевро… политичара, а добро је почео. Хрватска је од таквог Јосиповића могла да извуче поприличну корист. Ипак, маске су пале!

    Бријони показују све о „обрамбеном“ рату. Нажалост, мало ко је проговорио о наставку Олује и о штетним посљедицама које је ова фарса од суђења „генералима“ у Хагу проузроковала. Наиме, већина догађаја који су претходили Олуји, али и оних који су услиједили, прије свега на територији ДРУГЕ ДРЖАВЕ, није обухваћена оптужницом. „Обрамбени рат“ је вођен и на Петровачкој цести и у бомбардованој Градишци, када су страдала дјеца која су спавала у кући, а која су претходно протјерана из Хрватске, чији је убица непосредно након тога ОДЛИКОВАН и по њему се зове неки ваздухопловни центар, не знам гдје?!

    Дакле, фарса од оптужнице, фарса од суђења, фарса од пресуде, а Срби поново испали најнаивнији од све дјеце!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *