Јеремић: Нисам више у странци, али Ђиласу треба стати на пут

Обавијештен сам да се Уставни суд прогласио ненадлежним у вези са мојом иницијативом за оцјену уставности одлуке Главног одбора Демократске странке (ДС), којом се од народних посланика захтијева да уступе своје мандате партији, изјавио је за Блиц предсједник Генералне скупштине УН и посланик Вук Јеремић и нагласио да више није члан ДС. Поштујем одлуке државних […]

уторак, април 23, 2013 / 07:13

Обавијештен сам да се Уставни суд прогласио ненадлежним у вези са мојом иницијативом за оцјену уставности одлуке Главног одбора Демократске странке (ДС), којом се од народних посланика захтијева да уступе своје мандате партији, изјавио је за Блиц предсједник Генералне скупштине УН и посланик Вук Јеремић и нагласио да више није члан ДС.

Поштујем одлуке државних институција и цијеним што је Уставни суд одлучио да поступи у изузетно кратком року, нагласио је Јеремић.

Он и даље чврсто вјерује да се "самовољи људи, попут Драгана Ђиласа, мора стати на пут, у интересу изградње демократског друштва".

"Уколико то није могуће кроз суд, онда се то мора чинити политичким средствима. Од данас више нисам члан Демократске странке", закључио је Јеремић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *