Ивковић: Тешко да ћу се вратити

Тренер Олимпијакоса приликом „блиц“ посјете Београду није био рад да прича о могућности поновног преузимања репрезентације.  Српском кошаркашком јавношћу, претходних недеља су доминирале двије претпоставке – да ће Драган Ђилас постати нови предсједник КСС и да ће његов долазак обезбиједити повратак Душана Ивковића на мјесто селектора. Прва претпоставка полако постаје реалност, али ће се друга […]

недеља, април 10, 2011 / 13:32

Тренер Олимпијакоса приликом „блиц“ посјете Београду није био рад да прича о могућности поновног преузимања репрезентације.

 Српском кошаркашком јавношћу, претходних недеља су доминирале двије претпоставке – да ће Драган Ђилас постати нови предсједник КСС и да ће његов долазак обезбиједити повратак Душана Ивковића на мјесто селектора.

Прва претпоставка полако постаје реалност, али ће се друга можда показати као велика заблуда.

Тренер Олимпијакоса у суботу је био на Црвеном крсту, гдје су кошаркаши Радничког после 11 година обезбиједили пласман у Прву лигу Србије.

Ивковић није крио одушевљење успијехом клуба за који је везан од дјечачких дана, али му се расположење промијенило за 180 степени када му је постављено питање о предстојећим изборима у Савезу.

"Ово је важан дан, велики тренутак за мене и молио бих вас да не причамо о изборима. Ја сам тренер и то је мој посао. О изборима ћемо неки други пут", рекао је Ивковић београдским спортским листовима.

На питање да ли ће ипак довршити олимпијски циклус са репрезентацијом Србије, иако је средином фебруара поднио оставку, дао је кратак одговор:

"Тешко".

Популарни Дуда у недељу ће у Чачку гледати мечеве кадетског првенства Србије, а већ наредног дана бити на тренингу Олимпијакоса, са којим га очекују завршне борбе за титулу и Куп Грчке.

Са клубом из Пиреја има уговор на још једну сезону.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *