Ил Диво добитник британске „Класик Брит” награде

ЛОНДОН – Интернационална поп-оперска група Ил Диво овогодишњи је добитник „Класик Брит” награде „Умjетник деценије” која ће им бити уручена 12. маја у Лондону, саопштило је данас Британско дискографско удружење (БПИ). БПИ је навео, како преноси Ројтерс, да ће група која се састоји од четири пjевача из Француске, Сједињених Америчких Држава, Шпаније и Швајцарске извести […]

понедељак, април 4, 2011 / 21:51

ЛОНДОН – Интернационална поп-оперска група Ил Диво овогодишњи је добитник „Класик Брит” награде „Умjетник деценије” која ће им бити уручена 12. маја у Лондону, саопштило је данас Британско дискографско удружење (БПИ).

БПИ је навео, како преноси Ројтерс, да ће група која се састоји од четири пjевача из Француске, Сједињених Америчких Држава, Шпаније и Швајцарске извести своју нову нумеру на додjели награда у Ројал Алберт Холу.

Група Ил Диво је продала више од 25 милиона албума од свог дебија 2004. године – „Ова награда је велика част”, рекао је члан бенда Дејвид Милер.

Класик Брит награде су установљене 2000. године и додjељују се за достигнућа у свим областима класичне музике. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *